Головна Новини Світ Росія Лавров заявив, що Швейцарія не підходить РФ для переговорів. Причини
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров заявив, що Швейцарія не підходить РФ для переговорів. Причини

Глава МЗС країни-агресора Сергій Лавров заявив, що Росія виступає проти Швейцарії як країни, де повинні пройти переговори щодо врегулювання військового конфлікту в Україні

19 квітня 2024, 13:52
Поділіться публікацією:

Як заявив міністр закордонних справ країни-агресора Сергій Лавров, Росії не підходить Швейцарія як майданчик для переговорів про шляхи припинення війни в Україні. Про це він сказав в інтерв'ю росМІ.

Лавров заявив, що Швейцарія не підходить РФ для переговорів. Причини

Сергій Лавров

Сергій Лавров заявив, що Швейцарія вже не є нейтральною країною і стала ворожою для Росії.

"Нам Швейцарія просто не підходить. Вона ніяка не нейтральна сторона, вона з нейтральної перетворилася на відверто ворожу",
— заявив глава МЗС країни-агресора.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що раніше Сергій Лавров заявив про те, що навіть якщо між Україною та РФ відбуватимуться мирні переговори, то Росія на цей час не припинятиме бойових дій на фронті. Він заявив, що Кремль має повну впевненість у тому, що бойові дії потрібно продовжувати, як і в цілому всю "спеціальну військову операцію".

Крім того, Лавров вкотре заявив , що з українською владою переговори вести нереально, оскільки їй нібито немає віри. Також глава МЗС Росії додав, що Захід та Україна не можуть зрозуміти, що з'явилися "нові реалії на землі", які знайшли своє відображення у Конституції Росії. Лавров заявив, що українська влада навіть теоретично не готова обговорювати компроміси, пов'язані з цими реаліями. Ймовірно, йдеться про те, що Україна не готова віддавати свої території та виступає за повне повернення до кордонів 1991 року. Країна-агресор хоче отримати не лише український Донбас і Крим, а також Херсонську та Запорізьку області. Саме тому Кремлю так не подобається формула миру президента Володимира Зеленського, яка передбачає повне відновлення територіальної цілісності України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини