В Одеській області прогриміли вибухи: більше про атаку

В Одеській області оголошено повітряну тривогу

В регіоні оголосили повітряну тривогу. В Одесі та області лунають звуки вибухів та чутно роботу ППО. Про це повідомляють моніторингові канали. 

Правила дій при повітряній тривозі та ракетній небезпеці:

  • Почувши сигнал повітряної тривоги, негайно йдіть в укриття. Укриттям може бути підвал, бомбосховище, підземний паркінг, або будь-яке інше заглиблене приміщення без вікон.

  • Якщо ви перебуваєте вдома, йдіть в підвал або інше захищене приміщення. Якщо підвалу немає, ляжте на підлогу в центрі кімнати, якнайдалі від вікон і дверей.

  • Якщо ви перебуваєте на вулиці, негайно знайдіть найближче укриття. Якщо укриття не знайдено, ляжте на землю в найближчому заглибленому місці (канава, яма тощо) і закрийте голову руками.

  • Не залишайтеся в автомобілі під час повітряної тривоги. Вийдіть з автомобіля і йдіть в укриття.

  • Слідкуйте за інформацією від офіційних джерел. Офіційні джерела, такі як Міністерство оборони України, будуть надавати інформацію про повітряні тривоги та ракетні небезпеки.

  • Якщо ви чули вибух, негайно ляжте на землю в найближчому заглибленому місці. Не намагайтеся бігти або ховатися всередині будівель.

  • Після вибуху не виходьте з укриття протягом 10 хвилин. Цей час необхідний для того, щоб відлетіли уламки ракети.

Обстріли Одеської області

10 квітня, росіяни атакували Одеську область балістичною ракетою. Окупанти завдали подвійного удару, що призвело до смерті та поранення людей. Міський голова Одеси повідомив, що кількість загиблих зросла.  На жаль, лікарні помер 56-річний чоловік, який зазнав тяжких поранень. Кількість загиблих внаслідок ворожої атаки по Одеському району 10 квітня збільшилася до 6.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися