До медзакладу Дніпра доправили 9 людей: лікарі розповіли про стан постраждалих

До лікарні Дніпра доставили дев’ять постраждалих внаслідок ранкової ракетної атаки росіян. Усім пацієнтам надана оперативна та психологічна допомога.

Про це Відкритому розповіла лікарка Тетяна.

За її словами, найстаршому постраждалому 90 років.

“До нас сьогодні надійшло 9 постраждалих, деякі з них люди похилого віку. Подружжя 86 і 90 років, які втратили свою оселю, їх привезли в стані психологічної травми. Ми надали їм допомогу, після чого дочка їх забрала до себе. Також жінка 87 років з психологічною травмою без тілесних ушкоджень, після надання допомоги її забрала онука”, – повідомила лікарка.

До медзакладу Дніпра доправили 9 людей: лікарі розповіли про стан постраждалих - рис. 1

Шестеро людей поступили з травмами різного ступеня тяжкості. Троє від госпіталізації відмовились. Решта перебувають в лікарні.

“Одного з цих пацієнтів було прооперовано, в нього застряг уламок над ключицею, його видалили. Зараз пацієнт почувається добре. Загалом характер травм різний, в одного постраждалого – це перелом двох кісток гомілок зі зміщенням, він готується до оперативного втручання. В іншого – травма грудної клітини, в нього застряг уламок, який вже видалили. І жінка з закритою травмою живота, закритою черепно-мозковою травмою, та струсом мозку зараз знаходиться на стаціонарному лікуванні”, – розповіла лікарка Тетяна.

Нагадаємо, медикам вдалося врятувати життя 6-річного хлопчика, який був у вкрай важкому стані після російського ракетного удару.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал і сторінку Відкритого в Фейсбук, щоб першими дізнаватися про найважливіші події Дніпра.

Теги: , , ,