Головна Новини Суспільство Війна з Росією Скільки ще років Росія буде здатна продовжувати свій наступ: ЗМІ розкрили деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки ще років Росія буде здатна продовжувати свій наступ: ЗМІ розкрили деталі

За інформацією WP, РФ нарощує виробництво зброї, щоб перемогти Україну

19 квітня 2024, 14:05
Поділіться публікацією:

РФ наростила виробництво для поповнення запасів стандартної зброї та боєприпасів, і цього вистачить, щоб воювати проти України ще принаймні протягом наступних двох років. Як передає портал "Коментарі", про це пише The Washington Post (WP).

Скільки ще років Росія буде здатна продовжувати свій наступ: ЗМІ розкрили деталі

Наступ Росії. Фото з відкритих джерел

Видання зазначає, що Кремль щосили намагається розширити можливості і розробити сучасне озброєння, яке могло б поліпшити бойові дії його армії.

Проте, як зазначило видання, між цим усім, Кремлю все ж таки вдалося отримати перевагу з чисельності живої сили та здатності озброїти її старою, але надійною зброєю та готовністю зазнавати тяжких втрат.

Поставивши економіку на військові рейки, змусивши підприємства працювати з перевантаженням для виробництва чи ремонту старого обладнання, а також закупивши деталі у Ірану, Китаю та Північній Кореї, РФ несподівано оговталася від ранніх втрат в Україні.

"Росія більше не виробляє своєї сучасної бойової техніки, але робить набагато більше простого робочого обладнання, гвинтівок, снарядів, масової зброї для солдатів", — заявив російський економіст Микола Кульбака.

Росіяни переозброїлися, відремонтувавши існуючу радянську техніку. Запчастин з Китаю, Північної Кореї та Ірану не так багато, але їхня наявність говорить про здатність Москви обходити санкції. Обладнання радянських часів, включаючи ракети та керовані авіабомби, компенсувало нездатність окупантів застосовувати новіше озброєння, таке, як танки "Армата", які теоретично могли б конкурувати з американськими "Абрамсами" та німецькими "Леопардами".

В останні місяці вищі російські чиновники, включаючи міністра оборони Сергія Шойгу, назвали рекордні цифри, повідомляючи Путіну, що військово-промисловий комплекс вчетверо збільшив виробництво бронетехніки, уп'ятеро збільшив постачання танків і майже вдвічі збільшив виробництво безпілотників та артилерійських снарядів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому Захід не допомагає Україні так, як Ізраїлю: чи ситуація може змінитися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини