Посадовці філії Укрзалізниці підозрюються в заволодінні 8,7 млн грн держкоштів

Повідомили про підозру трьом посадовим особам однієї з регіональних філій Укрзалізниці та директору підприємства.
Посадовці філії Укрзалізниці підозрюються в заволодінні 8,7 млн грн держкоштів
Ілюстративне фото / esbu.gov.ua

Детективи Бюро економічної безпеки України повідомили про підозру трьом службовим особам однієї з регіональних філій Укрзалізниці та директору підприємства в заволодінні 8,7 млн грн державних коштів. Про це розповідає БЕБ.

Читайте також:

За матеріалами досудового розслідування, товариство з обмеженою відповідальністю стало переможцем тендеру на поставку державній установі накладок для рейок на 8,7 млн грн, про що був укладений відповідний договір. 

"Додаток до договору містив технічну специфікацію, згідно з якою мали бути виготовлені рейки, проте покупець погодився на закупку товару гіршої якості. Поставлені накладки суперечили вимогам ДСТУ, а деякі показники міцності взагалі були відсутні", - йдеться в повідомленні.

Детективи Бюро встановили, що такими діями фігуранти завдали державі збитків на суму 8,7 млн грн.

Читайте також:

Наразі зловмисникам повідомили про підозру за ст. 191 та 366 Кримінального кодексу України, вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Раніше ми писали, що детективи Бюро економічної безпеки України направили до суду обвинувальний акт щодо фігурантки схеми незаконного заволодіння майном АТ "Укртатнафта".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK