SpaceX відключає доступ до супутникового інтернету в трьох країнах

Компанія SpaceX почала інформувати своїх клієнтів у таких країнах, як Судан, Зімбабве, та Південна Африка, про припинення доступу до своїх супутникових інтернет-сервісів Starlink до кінця поточного місяця. Цей крок є частиною боротьби компанії з нелегальним використанням своїх послуг у країнах, де вона не отримала офіційного дозволу на роботу.

Наразі послуги Starlink є легальними й доступними в 72 країнах світу, де компанія має всі необхідні ліцензії. Проте, існують випадки, коли обладнання для доступу до інтернету купується в одній країні й використовується в іншій, що порушує місцеві законодавства та регуляції. З цієї причини SpaceX вирішила призупинити свої послуги у зазначених країнах, доки ситуація не буде врегульована відповідно до правил.

Джерело itechua

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше