У Харкові та області за добу перевірили 100 осіб: що сталося

Які правопорушення зафіксували в Харкові та області за добу

Поліцейські Харківської області продовжують перевіряти громадян та транспортні засоби з метою попередження диверсійних заходів та недопущення потрапляння у населені пункти наркотичних речовин та нелегальної зброї. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

“Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 100 громадян”, - йдеться у повідомленні поліції.

Поліцейські у ході відпрацювання території викрили громадянина у незаконному обігу пігулок метадону. Правоохоронці вилучили у порушника заборонені речовини.

Також у ході реагування на повідомлення працівники полку поліції особливого призначення оперативно затримали зловмисника, який скоїв грабіж. 43-річного чоловіка доставили до відділу поліції.

Загалом за добу працівники поліції Харківщини отримали від громадян 1045 повідомлень про правопорушення та події. Більшість звернень стосувалися фактів шахрайства, привласнення чужого майна, хуліганства.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харківській області поліцейські перевірили автомобіль та вилучили у водія майже 500 літрів алкоголю сумнівного походження. Як маскував продукцію водій та що йому загрожує за правопорушення, читайте за посиланням.

А харківського лікаря, завідувача відділення, віддадуть під суд за встановлення фіктивних діагнозів. Що загрожує правопорушнику, читайте тут.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться