Влад Росс вважає, що 2024 рік принесе Україні перемогу

Головне за день:

Відомий астролог Влад Росс прогнозує, що Україна здобуде значні перемоги у війні з Росією вже цього року, а кульмінацією стане звільнення Криму та капітуляція армії РФ до кінця 2024 року.

За його словами, ключовим моментом стане друга половина квітня, коли Україна отримає значну військову допомогу від західних партнерів, ймовірно, включаючи літаки F-16. Це озброєння, на думку Росса, дозволить завдати ударів по Кримському мосту та суттєво посилити обороноздатність країни.

Також читайте: Переможниця Битви екстрасенсів передбачила важливу для України подію

Астролог також передбачає, що протягом року ЗСУ зможуть звільнити інші окуповані Росією території, а звільнення Криму стане “жалом Кремля”, що призведе до капітуляції армії РФ.

Хоча прогнози Росса ґрунтуються на астрологічних розрахунках, важливо зазначити, що вони не є остаточними і не можуть гарантувати майбутнього розвитку подій.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦