Побив до смерті та кинув тіло у колодязь: на Одещині засудили вбивцю

Зловмисник до смерті побив 35-річну жінку

Суд в Одеському районі виніс обвинувальний вирок у справі про вбивство 35-річної жінки жителя Одеського району. Жертва була побита до смерті, а тіло знайдено у колодязі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Подія сталася минулого літа в маєтку Маяківської сільської громади. Під час досудового розслідування було встановлено, що між п’яним чоловіком і жінкою, які орендували спільний маєток, відбулася сварка. Чоловік звинувачував жінку у зраді, побив її до втрати свідомості, а потім поклав спати. Наступного ранку він знайшов її мертвою і вирішив приховати тіло, кинувши його у колодязь. Злякавшись відповідальності, він розповів сусідам та знайомим, що жінка пішла з дому після сварки.

Смерть жінки настала від травм, отриманих під час нападу – крововиливи в мозок, переломи грудної клітки та ребер, а також забої легенів. Фігурант заперечував свою провину й нарікав, що дружина сама провокувала конфлікти, щодня пиячила та поводила себе агресивно.

Поліцейські зібрали велику кількість доказів і під керівництвом Біляївської окружної прокуратури висунули обвинувачення за статтею 115 Кримінального кодексу України – вбивство, тобто умисне заподіяння смерті іншій людині.

Після розгляду обвинувального акта суд визнав чоловіка винним і призначив йому покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, після проведення детального розслідування, поліцейські Одеського району затримали чоловіка у справі про тяжке побиття його знайомої, що призвело до її смерті. Зловмиснику вже повідомили про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України, і йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися