Головна Новини Політика зовнішня політика Кулеба порадував заявою: G7 визначила "конкретні кроки" за допомогою України
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба порадував заявою: G7 визначила "конкретні кроки" за допомогою України

Глава МЗС запевняє, що західні партнери зроблять все, щоб допомогти Україні

19 квітня 2024, 16:00 comments2366
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба говорить, що його колеги із країн "Групи семи" визначили "конкретні кроки", необхідні для допомоги Україні у війні з Росією. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "Reuters".

Кулеба порадував заявою: G7 визначила "конкретні кроки" за допомогою України

Дмитро Кулеба. Фото з відкритих джерел

Глава МЗС зазначив, що Захід має можливість "якнайшвидше" надати Україні всі необхідні ресурси, щоб "врятувати Європу від більшої війни".

"Ми визначили конкретні кроки, які зроблять західні партнери, щоб допомогти Україні", — заявив Кулеба, не надавши жодних подробиць.

Глава МЗС України перебуває в Італії для участі у переговорах щодо країн із "Групи семи". Одна з головних тем – передача систем ППО Україні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — американські видання зачастили із похмурими для України прогнозами. The Wall Street Journal пише, що стратегія російського диктатора Володимира Путіна, спрямована на те, щоб знизити підтримку нашої країни з боку Заходу, може рішуче змінити хід війни на користь РФ. То Politico стверджує, що через нездатність Заходу швидко та якісно озброювати Україну, Путін як ніколи близький до мети – придушити український спротив. Це відбувається на фоні переговорів, що почастішали, з Китаєм – як європейців, так і американців. А також загострення між Ізраїлем та Іраном на Близькому Сході. Чи розуміє Захід ризики глобальної війни, якщо продовжувати й надалі грати в піддавки з авторитарними режимами, намагатися утихомирити агресорів, боятися переступити ефемерні "червоні лінії"? Чи станеться перелом у свідомості демократичного світу, який, схоже, забув, що добро має бути з кулаками? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини