Політик Дональд Трамп відзначив важливість допомоги Україні та порівняв позицію Європи та Сполучених Штатів у цьому питанні. 

У своїй соцмережі Truth Social він зазначив, що деякі європейські країни надають недостатню підтримку Україні та закликав їх “зрівнятися” зі ступенем допомоги, яку надають Сполучені Штати.

“Чому Європа не може зрівнятися або відповідати грошам, вкладеним Сполученими Штатами, щоб допомогти країні, яка відчайдушно потребує допомоги?” – це питання, яке він поставив у своєму повідомленні.

Трамп вважає, що виживання України має велике значення для США, і закликав партнерів, особливо Європу, більше зацікавитися у цьому питанні.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Як всі погоджуються, виживання і сила України повинні бути набагато важливішими для Європи, ніж для нас, але це також важливо і для нас! Рухайтеся, Європо!” – закликав експрезидент США.

Популярне: