RU
 

У ГУР прокоментували спробу замаху на Зеленського

Текст: ,  19 квітня 2024, 16:36
0
3447
У ГУР прокоментували спробу замаху на Зеленського
Фото: РБК-Україна
Андрій Юсов привітав колег зі спецслужб з успішною роботою – затриманням підозрюваного

Весь світ має розуміти, що мова йде про терористів, які можуть використовувати різні найогидніші методи, зазначив Андрій Юсов.

Чергова спроба замаху на життя президента України Володимира Зеленського свідчить про те, що Росія використовує методи, які знаходяться за рамками ведення в традиційному розумінні війни. Про це сказав представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону в п’ятницю, 19 квітня.

За його словами, такі спроби організувати замахи відбуваються не вперше.

"Це не вперше відбувається. Те, що ворог намагався і цього разу вчинити замах на Верховного головнокомандувача, президента України Володимира Зеленського, продовжує спроби організації замахів на воєнно-політичне керівництво нашої держави, зокрема, генерала Буданова, означає, що Україна чинить опір. І в тому числі лідери країни і Володимир Зеленський – це серйозна загроза для ворога", – зазначив Юсов.

Він привітав колег зі спецслужб з успішною роботою – затриманням підозрюваного.

"Весь світ має розуміти, з ким нам доводиться мати справу. Це не цивілізований противник, це не цивілізована держава. Це підступні терористи, які можуть використовувати різні найогидніші ниці методи, які знаходяться за рамками ведення в традиційному розумінні війни", – резюмував представник ГУР.

Напередодні стало відомо, що за результатами взаємодії спецслужб України і Польщі було затримано польського громадянина, який який допомагав росіянам підготуватися до можливого замаху на Зеленського. Поляк співпрацював з воєнною розвідкою Росії (більш відомою як ГРУ).

Раніше сам Володимир Зеленський розповів, що на нього вчиняли замах 10 разів.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Війна Росії з Україною
Україна робить все, аби залучити Китай до Саміту миру - ОП
Генштаб назвав найгарячіший напрямок на фронті
Авіаудар по Дергачах: зросла кількість постраждалих дітей
СюжетВторгнення Росії в Україну. Онлайн
Маховик правосуддя працює: МЗС про санкції США проти РФ за хімзброю
СПЕЦТЕМА: Війна Росії з Україною
ТЕГИ: УкраинавойнапокушенияспецслужбыпокушениеВладимир Зеленский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі