В якому банку Одеси найвигідніший курс валют: вартість долара та євро

В яких банках Одеси найвищий та найнижчий курс валют

Курс валют в Одесі на 19 квітня зазнав певних змін. За даними НБУ, курс долара США становить 39,60 гривні за долар, курс євро – 42,27 гривні. “Коментарі” посилаючись на сайт minfin дізнались актуальний курс валют в банках міста станом на сьогодні. 

Середній курс валют в банках

У банках середній курс долара США за останню добу зріс. Від так при покупці за цю валюту слід буде заплатити 39,47 та 39,95 при продажу. В той час як Національний банк України встановив офіційний курс на рівні 39,6037.

Щодо євро, його середній курс становить 42,20 при покупці та 43,00 при продажу. Важливо відзначити, що Національний банк України встановив офіційний курс для євро на рівні 42,2789.

picture

Динаміка середнього курсу валют в банках

Зміни в ціні за долар

Порівнюючи курс долара США 12 квітня та сьогодні, він зріс на 40 копійок, купівля цієї валюти зросла також на 40 копійок й становить – 39,5 гривні за долар. Офіційний курс змінився на 0,436 гривні за долар. 

picture

Зміни в ціні за євро

Що стосується євро, то в продажі ця валюта за останній тиждень зросла в ціні до 42,985 грн за євро. Курс на купівлю євро за тиждень зріс на 20 копійок. Тим часом курс в НБУ з 42,019  до 42,279.

picture

Курс валют в банках 

Скільки коштує долар в банках

В топі серед лідерів за найдорожчим курсом на купівлю долара серед банків які промоніторив Мінфін є: Полтава Банк, Таскомбанк та Сенс Банк. Там при покупці валюти в касі слід буде заплатити від 39,65 до 39,75 гривні за долар. Що стосується продажу валюти, то найбільший курс в Таскомбанку, Абанку та Індустріалбанку. 

Скільки коштує євро в банках

Тим часом найвищий курс на покупку євро наразі діє в Полтава-Банку, Кліринговому Дому та Першому інвестиційному банку. Купівля євро там від 42,65 до 42,80 грн. Найнижчий курс на купівлю в Юнекс Банку становить – 41,50, а на продаж найменша пропозиція в Укргазбанку – там курс 42,79

Чи вплинув курс валют на вартість пального, та скільки станом на сьогодні в Одеській області коштує літр бензину, газу та дизеля – дивіться в матеріалі



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися