Похід до театру: що одягнути та правила, які варто знати

Похід до театру: що одягнути та правила, які варто знати (GlavPost)

Похід до театру за останні десятиліття сильно змінився. Зараз вже не обов'язково приходити на прем'єру у вечірній сукні та смокінгу. Однак деякі правила досі залишається - ненаючи їх ви можете "пошитися в дурні".Які правила при поході до театру варто знати та який образ обрати - читайте далі.Як одягнутися до театруУніверсальним варіантом при виборі образу до театру може бути будь-яка актуальна для сезону сукня довжини міді, із закритими плечима та короткими чи довгими рукавами.Водночас якщо обираєте сукню з відкритими рукавами, то краще на плечі накинути жакет або легкий кардиган.Щодо взуття, то це можуть бути закриті туфлі, мюлі, босоніжки, чобітки — залежить від сезону. Але не сукнями єдиними. Штани та джинси вже давно перестали бути предметом з категорії табу. Якщо підібрати максимально гармонійний верх та взуття, то образ матиме елегантний вигляд. Тому з джинсами варто одягати якусь гарну блузку, можна вишиту сорочку, можна футболку разом із сорочкою оверсайз чи жакетом.Показуємо нижче варіанти образів до театру:


РЕКЛАМА

Правила при поході до театру, які ви могли не знати Викликати артиста оплесками. Така поведінка вважається непристойною, якщо запізнення становить всього 5 хвилин. А тривала затримка вистави або концерту найчастіше пов'язана з якимось форс-мажором. Швидше за все, організатори вже вирішують цю проблему. Відволікання на телефон та інші фактори. Зайвий шум у залі зводить нанівець зусилля акторів, який старанно вів глядачів до цього моменту. Артисти дуже цінують публіку, яка не шумить. Вручення квітів артистам. Там, де є оркестрова яма, співробітники найчастіше збирають букети і потім самі виносять їх артистам. У такому випадку краще вкласти записочку з ім'ям того, для кого букет призначається. Якщо ви йдете в театр за кордоном, також має сенс поцікавитися його правилами.

Вийти раніше за поклон артистів. Не варто бігти в гардероб, не дочекавшись поклону артистів. Це може зачепити їх, оскільки так ви виказуєте неповагу до їх праці. Запізнюватися на виставу. Хорошим тоном прибувати до театру не пізніше ніж за 30-45 хвилин до початку, щоб був час залишити одяг у гардеробі і причепуритися.Також ми писали про 6 ознак того, що ви скоро станете неймовірно успішною й багатою людиною.Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

РЕКЛАМА