Новий фронт відкривається в російській війні – бійці РДК

У березні бійці Російського добровольчого корпусу вже втретє увійшли в Бєлгородську область через російсько-український кордон.

Добровольці Російського добровольчого корпусу (РДК) анонсували нові рейди на територію росії. Їхня основна мета – відкриття другого фронту в рф, щоб путін почав перекидати війська з тих напрямків, де важко українським бійцям.

Журналісти поцікавилися в ідеолога корпусу «Кардинала», командира бронегрупи «Могили» та одного із бійців «Лакі», чого очікувати далі від російських добровольчих сил.

За їхніми словами, українські воїни ніколи не будуть заходити в росію, щоб відкрити другий фронт.

Але ми це зробити можемо. І з кожним роком ми будемо заходити все, потужніше. Якщо рік тому це було взагалі смішно і для них (влади рф — ред.), і для нас, і загалом, то тепер вони знають, що РДК може зайти у будь-яку область, яка має кордон з Україною. І ми обов’язково зайдемо, — пообіцяли бійці РДК.

Військовий також розповів, що тактика РДК вже принесла певний результат і зараз поблизу Бєлгорода стоїть 30 одиниць важкої техніки та є близько 4 тисяч одиниць особового складу російської армії, які раніше були на Луганщині.

Боєць наголосив, що другий фронт на території росії може відкритися де завгодно.

“Ми накопичимо сили та влаштуємо їм таке, що путін буде вимушений відкривати другий фронт: у Калінінграді, в Курській області, у Придністров’ї”, – зазначив доброволець.

Джерело news.online

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше