Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ не відмовилася від планів вбити Зеленського. У розвідці пояснили чому
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ не відмовилася від планів вбити Зеленського. У розвідці пояснили чому

На президента Володимира Зеленського країна-агресор Росія регулярно влаштовує замахи, про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов. За його словами, це пояснюється тим, що Україна чинить опір агресії

19 квітня 2024, 17:04
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський та військо-політичне керівництво країни є серйозною загрозою для країни-агресора Росії, відзначив Андрій Юсов. Саме тому, за його словами, спецслужби Росії постійно готують на них замахи.

РФ не відмовилася від планів вбити Зеленського. У розвідці пояснили чому

Володимир Зеленський

Як підкреслив Андрій Юсов, всі ці замахи свідчать про те, що Україна чинить опір, і це дуже не подобається агресору.

Як додав представники розвідки, всі ці замахи, в тому числі і спроба організувати замах на президента Володимира Зеленського в Польщі, мають продемонструвати світові те, що він має справу не з цивілізованим противником. За його словами, Росія є підступною терористичною державою, яка спокійно використовує найбільш огидні методи ведення війни.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в Польщі був затриманий громадянин цієї країни, який готував замах на президента Володимира Зеленського. За повідомленням СБУ, цей чоловік із власної ініціативи сконтактувався з командуванням збройних сил країни-агресора і висловив бажання працювати на них. Зокрема, поміж іншого він збирав інформацію про безпеку аеропорту Жешув-Ясьонка. Ця інформація мала допомогти ворожим спецслужбам спланувати замах на президента України. Відомо, що українські спецслужби передали інформацію про завербованого агента польській стороні. Там його ідентифікували та затримали. Суд йому обрав запобіжний захід у вигляді тимчасового арешту.

На інформацію про підготовку замаху на Зеленського на території Польщі відреагував колищній президент РФ Дмитро Медвєдєв. На його хвору думку, ця інформація може свідчити про те, що на Заході прийняли рішення ліквідувати українського президента.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

19 квітня 2024, 17:09

Буде 95 замахів. А от того, хто реально всім володарює - Єрмака, ніхто не чіпає. Знаково!


Новини