На вулицях Харкова справжня краса (ФОТО)

На яких локаціях висаджують квіти в Харкові

Комунальники продовжують прикрашати Харків квітами. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

“У Харкові квітнуть тюльпани, які робітники КП “Харківблагоустрій” висадили минулої осені на прибудинкових територіях та вздовж “червоних ліній”, - повідомили у міській раді.

Також працівники СКП “Харківзеленбуд” виконують роботи з озеленення міста. Харків прикрашають квітами. Днями озеленювачі підприємства почали висаджували квіти на клумбах вздовж пр. Науки. Також спеціалісти продовжують створювати тематичні квітники в саду ім. Т. Г. Шевченка і висаджувати квіти на Меморіалі Слави.

Для декору клумб працівники комунального підприємства використовують петунії, тагетес (чорнобривці), альтернантеру, цинерарію, герань та сальвію.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові, попри складну ситуацію з електропостачанням та постійні обстріли, працює бізнес, навіть відкривають нові магазини. У квітні харків'ян обслуговують близько 4 тисяч підприємств торгівлі, 1,6 тисячі - ресторанного господарства, 1,1 тисячі - побутового обслуговування, а також 48 ринків та торговельних майданчиків. Детальніше про роботу магазинів у Харкові в умовах відключення світла, читайте за посиланням.

Нагадаємо про першочергові завдання у Харкові, на думку Харківського міського голови Ігоря Терехова. За його словами, головний виклик - підготовка міста до наступного опалювального сезону. Які організації допоможуть з відновленням житлового фонду та розв'язанням проблем зі світлом, читайте тут




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться