У ніч на 19 квітня російські окупанти завдали масованого удару по Дніпру та області. Внаслідок влучань є багато поранених та загиблі.

Головне за день:

Очільник Дніпровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що українська ППО збила частину повітряних цілей, але влучання все ж сталися.

Читайте також: Астролог передбачив подію, яка ознаменує закінчення війни в Україні

За його словами, ніч та ранок для дніпрян були важкими через чергову масовану атаку РФ. Тільки за ранок Сили ППО збили 9 ракет, а вночі – 2.

У ДСНС повідомили, що станом на 11:20 поранено 25 людей, ще семеро осіб загинули. Дві жертви у Дніпрі, ще п’ятеро – у Синельниковому. Серед жертв – двоє дітей.

Дніпро

Через ракетні удари у Дніпрі обвалився житловий будинок, зазнали пошкоджень два інфраструктурні об’єкти. Зруйновано 4-й і 5-й поверхи п’ятиповерхівки. У місті мінімум 16 поранених з осколковими травмами, гематомами, перелами, різаними ранами.

Ракетний удар по Дніпру

Синельникове

У Синельниковому шестеро осіб загинуло і шестеро отримали різні поранення. Згодом стало відомо про те, що у лікарні загинуло двоє дітей – 14-річна дівчинка та 8-річний хлопчик.

Лисак додав, що лікарям вдалося 6-річного хлопчика, який потрапив до лікарні у край важкому стані. Зараз у дитини спостерігається позитивна динаміка

Внаслідок обстрілу РФ також зруйновано 4 приватні будинки, пошкоджено – десь 30 приватних будинків. Рятувальники швидко погасили вогонь.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦