Головна Новини Світ ЄС Орбан влаштував істерику із приводу росту «мілітарних настроїв» у ЄС. Що заявив
commentss НОВИНИ Всі новини

Орбан влаштував істерику із приводу росту «мілітарних настроїв» у ЄС. Що заявив

Голова уряду Угорщини Віктор Орбан під час виступу у Брюсселі на заході правих консерваторів розкритикував політику Європейського Союзу, в якому домінують «мілітарні настрої» та «логіка війни», пише Telex

19 квітня 2024, 18:12
Поділіться публікацією:

На тлі кривавої війни в Україні угорський прем’єр Віктор Орбан звинуватив європейські країні в тому, що вони буцімто керуються лише "логікою війни".

Орбан влаштував істерику із приводу росту «мілітарних настроїв» у ЄС. Що заявив

Віктор Орбан

"Ми за крок від того, щоб Захід відправив війська в Європу, це воєнний вихор",
— заявив Орбан.

Він впевнений в тому, що Брюссель буцімто розпочав ігри з вогнем і такими діями він "спокушає Бога".

При цьому Орбан додав, що якби не він, і не його політика, то Угорщина вже була би втягнута "по вуха у війну". При цьому він заявив, що його країна знає, що таке бойові дії, тому ніколи не виступить ні на чиєму боці в російсько-українській війні. Додавши, що війна в Україні – "не наша війна".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що насправді Угорщина таки зайняла свою сторону у війні Росії проти України. Зокрема, Угорщина діє в інтересах країни-агресора, наприклад, блокує виділення Києву допомоги від Європейського Союзу чи виступає проти більш жорстких санкцій, які хочуть накласти на РФ. Також Орбан заявляв, що його країна виступає проти членства України в НАТО, бо це буцімто покладе початок Третій світовій війні.

При цьому, Будапешт підтримує дружні стосунки з Росією і веде з нею торгівлю. Орбан єдиний лідер європейських країн, який привітав диктатора Володимира Путіна з переобранням.

Зараз же Угорщина готується до візиту ще одного союзника РФ – президента Китаю. Як відзначають місцеві ЗМІ у Будапешті вводять безпрецедентні заходи безпеки, які не діяли навіть тоді, коли країну у минулому році відвідав Папа Римський. Ймовірно, президент Китаю відвідає Угорщину 9 травня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://telex.hu/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

19 квітня 2024, 17:55

а не хотел ли бы этот толстомордый ЛГБТ,приехать в Украину ,и посмотреть на раша параши обстрелы?Что он вообще делает в ЕС?Хай здует под путиносранск,и во все его союзы.


Новини