Процес розлюднення в Росії успішний: про його вплив на дітей розповів Зіцер

Дима Зицер. Фото: Іnstagram

У Росії відбуваються два паралельні процеси впливу на населення країни. По-перше, триває дегуманізація суспільства. По-друге, влада прагне пов’язати суспільство кров’ю. Однак особлива увага нині приділяється майбутнім поколінням, особливо маленьким дітям, які найбільше схильні до маніпуляцій з боку дорослих. Про це сьогодні, 19 квітня, в ефірі телеканалу FREEДОМ розповів педагог Діма Зіцер.

“На мій погляд, у Росії відбуваються два процеси. Перший це процес розлюднення. Тривалий час дорослих піддавали цьому процесу, і продовжують робити це. Ми бачимо і результати, які, на мій превеликий жаль, успішні. Тепер на черзі діти. Вони… Не можу вимовити слова, які в мене в голові, але глядачі здогадаються. Ці “гади” плюють у майбутнє. І ось мета це плювок у майбутнє”, сказав він.

Зіцер наголосив, що нинішнє “розлюднення” особистості дітей має вплинути й на майбутні покоління.

“Про другий процес я нещодавно почав замислюватися… Вони хочуть усіх пов’язати кров’ю, серед усього іншого. Це нова думка для мене. Це означає, що ми [росіяни] всі ніби робимо одну справу. Немає нікого, хто думає інакше. Ви знаєте, що дітьми набагато легше маніпулювати. Крім того, вони ж до дітей ставляться як до маріонеток, особливо до маленьких. Кредит довіри до дорослих величезний у маленьких дітей, і в цьому суть. Тому з ними можна робити що завгодно”, резюмував Діма Зіцер.

Читайте також: “Педагоги”-вбивці йдуть у школи, гуртки та секції РФ — масштаби та наслідки (ВІДЕО)

Зазначимо, після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну учасники агресії почали обіймати посади в системі вищої освіти РФ. Щодо шкіл, то там і за радянських часів були відставні військові, які викладали фізкультуру чи початкову військову підготовку. Тепер вони ще викладатимуть історію. Все це — частина ідеологічної мілітаристської машини, яка, на думку Кремля, повинна пронизати всю освіту в Росії. 

Прямий ефір