На Дніпропетровщині хочуть створити +20 молодіжних центрів

У Дніпропетровській області за два роки планують створити ще 20 молодіжних центрів. Це описано в стратегічному плані до 2026 року.

Про це Відкритому розповіли менеджери Дніпропетровського обласного молодіжного центру Дмитро Жевжик і Данило Василенко.

На Дніпропетровщині хочуть створити +20 молодіжних центрів - рис. 1

На сьогодні в Дніпропетровській області існує близько 11 молодіжних центрів та просторів. Але за два роки їх кількість хочуть збільшити втричі.

Днями, відбулась презентація стратегічного плану Дніпропетровського обласного молодіжного центру і відкрита зустріч з представникамитаких центрів з різних громад. 

“Ми ніколи не бачили щоб обласний молодіжний центр, розробляючи свою стратегію робив її відкритою, публічною із залученням інших людей, що працюють із молоддю. Тому такий підхід є новим для нашого регіону та країни вцілому. На цю презентацію ми також запросили представників Міністерства молоді та спорту, які долучились онлайн. Саме вони відзначили, що такий захід може стати прикладом для інших і гарною традицією в подальшому. Бо це гарний досвід, відкритий контакт з іншими молодіжними центрами, спільне побудування планів і бачення перспектив”, – зазначає Дмитро Жевжик.

На Дніпропетровщині хочуть створити +20 молодіжних центрів - рис. 2

Дмитро Жевжик

Молодь Дніпропетровщини хочуть активно залучати до навчання, спільної роботи, волонтерства, корисних ініціатив та вибудови своєї політики у регіоні.

“Під час презентації стратегічного плану ми розповіли про результати своєї роботи за минулі роки та про те, які напрацювання вже маємо на сьогодні та будемо втілювати найближчим часом. Це було схоже на зустріч однокласників чи одногрупників, які давно не бачились. І ми разом йтиме до спільних дій, будемо працювати над розвитком та процвітанням молодіжної політики в регіоні”, – наголошує Данило Василенко.

На Дніпропетровщині хочуть створити +20 молодіжних центрів - рис. 3

Данило Василенко

Більше дивіться у відео:

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал і сторінку Відкритого в Фейсбук, щоб першими дізнаватися про найважливіші події Дніпра.

Теги: , , ,