Компанії

Meta додала у WhatsApp генерацію зображень та відео за текстовим описом

0

Компанія Meta додає до популярного месенджера WhatsApp функцію генерації зображень за допомогою штучного інтелекту в реальному часі, а також ряд інших нововведень з використанням Meta AI. 

Як розповіли в прес-службі, в останні шість місяців у компанії проводили обмежене тестування особистих та групових чатів з Meta AI, а також функції створення ШІ-стікерів у WhatsApp. Команда працює над тим, щоб «якнайбільше користувачів отримали доступ до Meta* AI прямо в WhatsApp».

Серед усього іншого, було оголошено, що тепер доступ до Meta AI англійською мовою є не тільки в США, а й у більш ніж десятці інших країн, включаючи Австралію, Гану, Замбію, Зімбабве, Канаду, Малаві, Нігерію, Нову Зеландію, Пакистан, Сінгапур, Уганду, Південну Африку та Ямайку. Згодом список поповнюватиметься.

Запитувати Meta AI можна за допомогою функції пошуку над списком чатів. Просто почніть вводити текст прямо в рядку пошуку та виберіть варіант, запропонований Meta AI, або введіть питання повністю. Для відповідей на питання про спорт, розваги та поточні події використовується інформація з провідних пошукових систем. Також у WhatsApp з’явилася генерація зображень та відео на основі текстового опису. У прес-службі розповіли:

Миттєво отримуйте зображення, що згенеровані ШІ на основі вашого опису. Лише кілька літер — і на вас чекає зовсім нове зображення, створене в режимі реального часу. Ви навіть зможете поділитись відео про те, як воно створювалося. Ця технологія заснована на новітніх моделях генерації зображень, які використовуються у випущеній версії Meta AI.

Comments

Comments are closed.