close-btn

Dogecoin20 виріс на 101% після запуску на біржах — чи буде Dogeverse наступним

Токен Doge20, про який ми писали раніше, продемонстрував швидке зростання після виходу на біржі, чим додав оптимізму щодо інших молодих мем-монет, які ще можна придбати в рамках пресейлу перед лістингом. Один із найперспективніших серед них — Dogeverse

Dogecoin20 виріс на 101% після запуску на біржах — чи буде Dogeverse наступним

Dogecoin20 виріс на 101% після запуску на біржах — чи буде Dogeverse наступним Фото: Dogeverse

Dogecoin20 — більш екологічна альтернатива оригінальному Dogecoin. Новий токен подорожчав на 100% менш ніж за годину після релізу на децентралізованій біржі Uniswap. Відтоді курс монети продовжує коригуватися.

Такий сплеск купівельної активності експерти пов’язують насамперед із халвінгом Біткоїна і запланованим на 20 квітня «Днем Doge». У рамках попереднього продажу проєкт зібрав понад $10 млн. Інвестори отримали свої монети 18 квітня. Спочатку планувалося, що актив вийде на біржі 20 квітня, однак через підвищений попит рішення переглянули.

Що відомо про Dogeverse та чи повторить він успіх Dogecoin20?

Ця монета позиціонується як перший у світі ланцюговий мандрівний Doge.

«Cosmo — це перша у своєму роді монета-мем, яка підкорила шість найактивніших блокчейнів за межами мережі Bitcoin. Токен $DOGEVERSE буде запущено на Ethereum, BNB Chain, Polygon, Solana, Avalanche та Base», — йдеться на офіційному сайті Dogeverse.

Використовуючи технологію bridging (блокчейн-мостів), Dogeverse може перемикатися між ланцюжками всього за кілька кліків і з мінімальними витратами на газ. Саме ця особливість, а також висока прибутковість за стейкінг, у першу чергу виділяють молодий токен з-поміж інших мемкоїнів.

Цікаве по темі: День Doge наближається — які монети можуть вирости 20 квітня

Про те, що $DOGEVERSE стане новою зіркою на крипторинку та може «вибухнути» після виходу на біржі стало відомо вже з перших хвилин — проєкт миттєво зібрав $250 тис. Такий ажіотаж підігріли відразу дві події: вищезгаданий халвінг головної криптомонети та «День Doge». Останній покликаний просувати та підтверджувати цінності найвідомішої монети-мема, випущеної у 2013 році. Традиційний хайп навколо цієї події та її підтримка деякими відомими людьми, зокрема, Ілоном Маском, позитивно впливає на мемкоїни, змушуючи їх зростати в ціні.

Станом на 19 квітня Dogeverse зібрав $7,9 млн. Інвестори ще можуть прийняти участь у попередньому продажі, ціна токена наразі — $0,000298, однак слід врахувати, що вона зростатиме і до кінця пресейлу становитиме $0,000305.

Dogecoin20 виріс на 101% після запуску на біржах — чи буде Dogeverse наступним

Фото: Dogeverse

Попередній продаж Dogeverse гарно оптимізований, платежі приймються в ETH, USDT і навіть з кредитних/дебетових карт.

Читайте популярне: Новий лістинг криптовалют — Slothana готується до виходу на біржі в квітні

У п’ятницю автори проєкту повідомили на своїй сторінці X, що Dogeverse досягає нових висот завдяки відкриттю покупок у мережі Base!

«Оскільки Base не має власного токена, користувачі можуть придбати $DOGEVERSE, використовуючи $ETH або $USDC на Base. Багатоланцюговий криптовалютний всесвіт чекає», — йдеться в повідомленні.

Dogecoin20 виріс на 101% після запуску на біржах — чи буде Dogeverse наступним

Фото: Dogeverse

Після завершення попереднього продажу команда Dogeverse закладе основу для лістингу DOGEVERSE на DEX. 10% від 200 млрд токенів будуть використані для наповнення пулів ліквідності, що забезпечить значний обсяг торгів із самого початку. Детально про те, як розробники розподілять монети, розписано на таблиці.

Dogecoin20 виріс на 101% після запуску на біржах — чи буде Dogeverse наступним

Фото: Dogeverse

Читайте також: Халвінг Біткоїна вже на порозі: чого чекати

Оскільки 25% пропозиції токенів Dogeverse призначені для маркетингу, це нестримне зростання спільноти може прискоритися ще більше. Чекаємо на «День Doge» та халвінг Біткоїна, які відбудуться вже завтра, 20 квітня.

Враховуючи все вищесказане можна припустити, що Dogeverse має всі шанси повторити успіх Dogecoin20, ба більше, продемонструвати навіть значно результати.

Ознайомтеся з іншими популярними матеріалами:

Мемкоїни на Solana перевершили темпи зростання SOL — огляд Slothana

Гонконг схвалив біткоїн-ETF: як це вплине на BTC та крипторинок

Які сектора криптовалют приносять інвесторам найбільший прибуток

google news