Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, чому окупанти тероризують Харків та Дніпро. Чого добивається ворог
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чому окупанти тероризують Харків та Дніпро. Чого добивається ворог

У Дніпрі ворог поєднує удари по військовим і логістичним об’єктам з відвертим терором цивільного населення, відзначив у коментарі ТСН військовий оглядач Олександр Коваленко. Втім у Харкові, більшою мірою мова йде про терор

19 квітня 2024, 19:22 comments4109
Поділіться публікацією:

Як відзначив Олександр Коваленко, у Дніпрі окупанти наносять удари, оскільки мають на меті вразити якісь важливі об’єкти, як то логістичні чи військові. Втім, за його словами, ворог також завдає ударів і по цивільним об’єктам, відверто тероризуючи мирних громадян. Він додав, що для російських загарбників невід’ємним компонентом будь-якої операції є, на жаль, не тільки виконання військових завдань, а і здійснення терору цивільного населення.

Стало відомо, чому окупанти тероризують Харків та Дніпро. Чого добивається ворог

Олександр Коваленко

Разом з тим, додав Коваленко, у Харкові ситуація дещо складніше через те, що місто знаходиться поряд із кордоном країни-агресора. Саме тому, удари по ньому ворог наносить і з допомогою авіації, застосовуючи ті ж КАБи.

Експерт вважає, що терор мешканців Харкова буде продовжуватися. На його думку, справа не в тому, що окупанти хочуть примусити мешканців покинути місто, щоб почати на нього наступ і мати можливість його легше захопити. Як додав Коваленко, захищати місто будуть Сили оборони, а вони звідти нікуди не підуть.

Коваленко припустив, що удари по цивільним об’єктам окупанти наносять, щоб викликати паніку серед людей, щоб вони почали тиснути на владу, щоб вона домовлялася з ворогом і припиняла війну. Також ворог очікує, що місцеве населення може почати закидати владі, що мовляв Києву добре, бо його прикрили ППО, якого немає Харків.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що окупанти тероризують Харків, рівняючи його із землею. Як відзначив міський голова Ігор Терехов, Росія хоче перетворити місто у друге Алеппо. За його словами, щоб цього не допустити, критично необхідна допомога від союзників України, в тому числі і від США, які ніяк не можуть ухвалити рішення про виділення допомоги Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини