Головна Новини Світ Росія У російському Пітері колапс через снігопад. У місті быльше сотні ДТП
commentss НОВИНИ Всі новини

У російському Пітері колапс через снігопад. У місті быльше сотні ДТП

У Пітері незвичайна хуртовина, через яку рух на дорогах зупинився. Снігопад призвів до великої кількості аварій. Очікується, що снігопад триватиме ще два дні

19 квітня 2024, 20:33 comments1158
Поділіться публікацією:

Рух на дорогах Санкт-Петербурга зупинився через хуртовину. У місті та Ленінградській області спостерігається мокрий сніг та хуртовина. Це спричинило появу великої кількості заторів, ситуацію на дорогах оцінюють на вісім балів із десяти можливих.

У російському Пітері колапс через снігопад. У місті быльше сотні ДТП

Снігопад в Пітері

Квітневий снігопад призвів до великої кількості аварій. Станом на 16.00 у Петербурзі сталося близько 100 ДТП за участю 200 транспортних засобів.

У Ленінградській області сталося 20 аварій, всього ремонт потребуватиме 30 засобів пересування. У ДТП ніхто не постраждав.

У Державтоінспекції міста закликали водіїв бути обережнішими та порадили водіям, які вже змінили шини, не виїжджати на власній машині та скористатися іншими засобами пересування.

За прогнозами синоптиків, сніг спостерігатиметься у місті ще два дні.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в Росії також триває масштабна повінь , яка вже пробила всі рекорди. У багатьох регіонах оголошено екстрену евакуацію громадян. Наприклад, напруженою залишається ситуація в Кургані, де вода в річці Тобол постійно прибуває. Більше того, напору води не витримує місцева дамба, якою вже пішли тріщини.

До речі, нагадаємо, ситуацію з паводком суттєво погіршив прорив греблі в Орську. Тоді компанії, які займалися її будівництвом, навіть припустили, що виною всьому гризуни, які прогризли дірочку в греблі, якої цілком достатньо для того, щоб вся конструкція стала ненадійною. Що й спричинило її прорив. Втім, також була думка, що ситуацію з паводком ускладнив Казахстан, який нібито здійснив скидання води, яке не контролюється РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини