close-btn

Mastercard запустить мобільний застосунок для віртуальних карток

Mastercard анонсувала новий мобільний застосунок для віртуальних карток, який дозволяє легко додавати віртуальні комерційні картки до цифрових гаманців

Mastercard запустить мобільний застосунок для віртуальних карток

Mastercard запустить мобільний застосунок для віртуальних карток Фото згенеровано за допомогою chat.openai.com

Застосунок має на меті запропонувати фінансовим установам більший вибір способів надання безпечних рішень для безконтактних платежів

Mastercard є піонером у створенні віртуальних карток, які спрощують виснажливі процеси звітування та звірки витрат.

«Компанії по всьому світу прагнуть швидких і безпечних платежів, які можна здійснювати лише одним кліком або дотиком, а фінансові команди можуть користуватися автоматичним звіренням, – говорить Чед Уоллес, глобальний керівник відділу комерційних рішень Mastercard. – Сьогоднішнім запуском ми надаємо інноваційну технологію, яка оцифровує бізнес-витрати та витрати на відрядження, а також надає бізнесу більше можливостей контролювати свої фінанси та бачити їх наочно».

Застосунок використовує інноваційні платформи віртуальних карток і токенізації Mastercard, розширені дані та надійний контроль витрат.

Мобільні віртуальні картки Mastercard можуть використовувати організації різних розмірів та галузей, включаючи охорону здоров’я, страхування, автопарк, вищі навчальні заклади та корпоративні подорожі.

Основні можливості застосунку

Підвищена безпека: застосунок пропонує можливість налаштувати біометричну автентифікацію та додатковий захід безпеки з використанням PIN-коду для перегляду реквізитів картки. Кожна віртуальна картка також токенізована, що дозволяє замінити конфіденційні дані власника картки на унікальний номер картки, щоб не допустити розголошення конфіденційної інформації про рахунок.

Цікаве по темі: 1inch разом з Mastercard та Baanx випустив дебетову карту Web3

Надійний контроль витрат: організації можуть впевнено дотримуватися політики витрат, використовуючи засоби контролю, які обмежують, як, де і коли можна використовувати мобільну віртуальну картку.

Гнучкі інтеграції: фінансові установи можуть швидко вийти на ринок завдяки користувацькому інтерфейсу Mastercard або гнучким інтеграціям на основі API, а також запропонувати унікальні функції, такі як персоналізований дизайн карток.

Цілісний та безперебійний платіжний досвід: застосунок надає єдиний інтерфейс для перевірки стану балансу картки, перегляду очікуваних і завершених транзакцій, а також має функцію банківської діагностики, що дозволяє користувачам отримувати доступ до віртуальних комерційних карток, випущених кількома фінансовими установами-учасниками, та керувати ними.

Дані в режимі реального часу та розширені дані: для кожної створеної мобільної віртуальної картки автоматично фіксуються спеціальні елементи даних, які зіставляються з транзакцією, що дає організаціям більше інформації про витрати та автоматичне узгодження для оптимізації бек-офісних процесів.

Додаток буде доступний на ключових ринках для користувачів з комерційною віртуальною карткою, випущеною через організацію-учасницю. Після реєстрації в додатку за допомогою коду запрошення користувачі знайдуть свої комерційні віртуальні картки автоматично прив’язаними та готовими до додавання в обрані цифрові гаманці для використання в довіреній глобальній мережі Mastercard.

Нагадаємо, що Мінекономіки та Mastercard підписали Меморандум про співпрацю. Підписання документа відбулося в рамках реалізації політики «Зроблено в Україні», що спрямована на підтримку українського бізнесу, популяризацію та стимулювання попиту на продукцію й послуги вітчизняних виробників, зокрема завдяки реалізації програми національного кешбеку на українські товари.

Ознайомтеся з іншими популярними матеріалами:

Visa і Mastercard знизять плату за обробку платежів в одній з країн

Visa впровадить власні ШІ-інструменти

PayPal вперше інвестував власні стейблкоїни у стартап

За матеріалами: Mastercard.

google news