У Дніпрі в університеті науки і технологій розіграли гран-прі студвесни

У Дніпрі в Українському державному університеті науки і технологій розпочалася студентська весна. 5 команд змагаються між собою за право представляти навчальний заклад на міському міжвишівському конкурсі.

Одними з учасників були студенти  факультету економіко-гуманітарних наук і права. Вони показували театрально-комедійну постановку, танець та пісню під гітару.

«Ми переробили класичний твір «Ромео та Джульєтта» на більш сучасний, комедійний лад. Я сподіваюся, люди будуть сміятися», – поділилася студентка Катерина.

У Дніпрі в університеті науки і технологій розіграли гран-прі студвесни - рис. 1

«Враження були дуже неймовірні, тому що підготовка до конкурсу була 2-3 тижні.  Було дуже круто. Пропуски пар, пропуски заняття. І взагалі хочу подякувати командам, які виступали – всі були молодці, всі виклалися на 100%, але ми напевно на 1 000», – розповів студент Данило.

У Дніпрі в університеті науки і технологій розіграли гран-прі студвесни - рис. 2

Виступи команд оцінювало кваліфіковане журі, де запрошеним гостем була ведуча програми «Шах і мат» на Відкритому Олена Федоренко.

«Для мене дуже почесно і відповідально. Студентська весна – це завжди приємні емоції і можливість відчути на якусь мить себе студентом, згадати свої студентські роки і зарядитися драйвом та позитивом», – зазначила Олена Федоренко.

У Дніпрі в університеті науки і технологій розіграли гран-прі студвесни - рис. 3

За результатами конкурсу журі визначило 2 команди, які зайняли перші місця, стільки ж обійняли й другі. А от гран-прі виборола команда факультету Харчових та технічних технологій. Саме вона представить рідний університет на міжвишівському конкурсі.

«Самодіяльність є вкрай важливою віхою в житті студентів. Завдячуючи нашим силам оборони у відносно мирних умовах ми проводимо цей захід, для того, щоб студентство відчувало себе студентами. Саме в таких умовах ми маємо відчувати себе українцями. Українці завжди навчалися і вміли відпочивати», – поділився в.о. ректора Українського державного університету науки і технологій Костянтин Сухий.

У Дніпрі в університеті науки і технологій розіграли гран-прі студвесни - рис. 4

Детальніше дивіться в сюжеті Відкритого.

Журналістка: Антоніна Чуйко

Оператор: Руслан Герасименко

Підписуйтеся на наш Youtube-канал! Там на вас чекає ще більше відео.

Теги: , , ,