Чоловік вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

Перед цим він розкидав біля суду листочки з антиурядовими теоріями змови. Чоловіка врятували, але він у критичному стані.
Чоловік вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times.

Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядовими теоріями змови. Потім він облив себе рідиною і підпалив.

Очевидці та поліцейські спробували загасити вогонь. Потерпілого відвезли машиною швидкої допомоги, він перебуває у критичному стані. Зазначається, що це сталося навпроти будівлі суду у парку, де зібралися прихильники Трампа.

Згодом агентство Reuters повідомило, що поліція ідентифікувала чоловіка - Макс Аззарелло з Сент-Августина, штат Флорида. Сам Дональд Трамп не коментував інцидент.

Тим часом суд завершив 19 квітня формування колегії присяжних у кримінальній справі Трампа. У ній 12 основних та шість запасних присяжних.

Нагадаємо, проти Трампа ведуться відразу кілька справ. На тлі цього діючий президент Джо Байден збільшує свій відрив у рейтингу від Трампа.

Справа порнозірки. Суд над Трампом

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp


Не пропусти інші цікаві статті, підпишись:
Ми в соціальних мережах
x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK