Головна Новини Світ Франція В Україні не буде ППО, як в Ізраїлі: Макрон назвав причину
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні не буде ППО, як в Ізраїлі: Макрон назвав причину

Президент Франції заявив, що ресурси західних союзників обмежені

20 квітня 2024, 08:15 comments5565
Поділіться публікацією:

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо збудувати систему протиповітряної оборони, схожу на ізраїльську, оскільки це виявиться витратним як у плані ресурсів, так і в плані витраченого часу. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє Єлисейський палац.

В Україні не буде ППО, як в Ізраїлі: Макрон назвав причину

Еммануель Макрон. Фото: з відкритих джерел

"Неможливо побудувати таку саму систему, яка б відповідала всім потребам України", – сказав президент Франції, додавши, що ресурси та можливості європейських союзників обмежені.

Еммануель Макрон нагадав, що Ізраїль вибудовував свою систему ППО десятиліттями, вклавши в це багато коштів.

Водночас, у відповідь на тривалі заклики України передати більше систем протиповітряної оборони для захисту цивільної та критичної інфраструктури, західні союзники зобов'язалися працювати над цим питанням.

Читайте також на порталі "Коментарі" — після того, як американці та європейці захистили нещодавно Ізраїль від іранських дронів ракет, в Україні запитують – чому не можуть захистити нас так само – від російських? Про це, зокрема, емоційно говорив у вечірньому зверненні 16 квітня президент Володимир Зеленський, заявивши, що ми звернемося на термінове скликання засідання Ради Україна – НАТО, щоб обговорити питання захисту неба. Раніше він повідомив, що Трипільська ТЕС була знищена росіянами саме тому, що Україна не вистачає ракет для захисту від повітряних ударів ворога. У свою чергу, у США дали зрозуміти, що загроза, яка походить від Росії, набагато більша, ніж загроза від Ірану, тому Штати не допомагатимуть нам відбиватися від дронів і ракет, як допомогли Ізраїлю. Про що говорять подібні заяви та пояснення? Що слід зрозуміти Україні? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Микита

20 квітня 2024, 09:00

Макрон дурак раз он до сих пор не понял Украинцев и не распознал их ментальность и дух. Украинцы могут гоаздо больше, чем израйлетяне. Просто нам это по жизни запрещали - быть свободными ! С годами наверстаем и будем центром Европы! Дай нам Бог убрать проклятых кацапов из нашей жизни! Аминь !


Новини