Уранці РФ атакувала Одещину ракетами Х-59 та балістикою: є влучення

Уранці РФ атакувала Одещину ракетами Х-59 та балістикою: є влучення.

Уранці РФ атакувала Одещину ракетами Х-59 та балістикою: є влучення. Фото ілюстративне: armyinform.com.ua

Події
20 квiтня 09:45

Уранці 20 квітня російські окупанти двічі атакували Одеську область ракетами. Про це повідомили у пресслужбі Сил оборони півдня України.

На світанку ворог спрямував по Одещині керовані авіаційні ракети з літаків тактичної авіації. Обидві цілі знищили в акваторії Чорного моря наші захисники.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Другий удар росіяни завдали вже зранку, випустивши по Одесі з тимчасово окупованого Криму балістику. Є влучення в інфраструктурний об'єкт. Інформацію про ступінь пошкодження та постраждалих уточнюють.

Нагадаємо, повітряну тривогу в Одеській області вранці 20 квітня оголошували двічі. Під час першої, яка тривала з 05:37 до 06:33, військові попереджали про те, що з Чорного моря в напрямку Одещини летить керована ракета, імовірно, Х-59. А от другу тривогу оголосили о 06:45 вже після того, як пролунав потужний вибух.

Також ми повідомляли про те, що вночі та вранці 19 квітня росіяни випустили по Одеській області ударні дрони та ракети. Є пошкодження терміналів з агропродукцією для країн Азії та Афики в порту Південний.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах