Мобільна техніка

З’явилася інформація про ціну Google Pixel 8a

0

Витоки Pixel 8a повсюди! Рендери ширяли, і Google навіть випадково показала дизайн в офіційній рекламі Google Fi. Ми майже знаємо, яким буде телефон, але ціна була загадкою… досі! Tipster Paras помітив смартфон у канадського роздрібного продавця, розповівши про його вартість. 

Як видно на скріншотах вище, модель Pixel 8a на 128 ГБ буде коштувати 708,99 канадського долара, тоді як модель вищого рівня на 256 ГБ коштуватиме 792,99 канадського долара.

Pixel 7a продавався в Канаді за ціною 599 канадських доларів за базову модель на 128 ГБ. Так, Pixel 8a коштує приблизно на 10% дорожче свого попередника. Однак список роздрібного продавця не розповсюджує жодних інших подробиць про смартфон.

Технічні характеристики Google Pixel 8a

Дизайн Pixel 8a був виявлений через численні витоки та рендери, показуючи, що він виглядатиме майже ідентично Pixel 8 зі знайомим виступом камери на козирку та закругленими кутами. Він буде доступний у кількох кольорах, включаючи обсидіан, порцеляну, бей і монетний двір. Найбільшим оновленням для дисплея Pixel 8a є стрибок до частоти оновлення 120 Гц, перший для телефонів серії Pixel A. Дисплей також буде 6,1-дюймовою OLED-панеллю з піковою яскравістю 1400 ніт.

Як і Pixel 8 вищого класу, Pixel 8a буде працювати на процесорі Google Tensor G3, але у версії зі зниженою частотою. Він також матиме 8 ГБ оперативної пам’яті та чіп безпеки Titan M. Телефон завантажиться з Android 14.

Очікується, що камера використовуватиме ті самі сенсори, що й Pixel 7a, з основним сенсором на 64 МП, ультрашироким датчиком на 13 МП і камерою для селфі на 13 МП. Однак деякі з нових функцій камери Pixel 8, як-от Best Take і Magic Eraser, можуть отримати переваги.

Термін служби батареї був слабким місцем для телефонів Pixel серії A, але, за чутками, Pixel 8a має більший акумулятор на 4500 мАг зі швидшою дротовою зарядкою 27 Вт порівняно з 18 Вт у Pixel 7a. 

Він також підтримуватиме бездротову зарядку 7,5 Вт. Ходять також чутки про покращену функцію статистики батареї, яка показуватиме такі деталі, як дата виробництва, цикли зарядки та стан батареї.

Comments

Comments are closed.