На Вінниччині розстріляли патрульних поліцейських: що відомо  

У Гайсинському районі Вінницької області зловмисники під час перевірки автомобіля напали на патрульних. Один правоохоронець загинув, його колега — поранений. 

Про це повідомляє Відкритий з посиланням на Національну поліцію. 

У Гайсинському районі Вінницької області працівники поліції зупинили для перевірки автомобіль. У транспортному засобі перебувало двоє чоловіків.

Під час перевірки багажника вони напали на патрульних та відкрили вогонь зі зброї.

20-річний рядовий поліції Максим Зарецький отримав смертельні поранення.

На Вінниччині розстріляли патрульних поліцейських: що відомо   - рис. 1

Міністр МВС Ігор Клименко прокоментував цей злочин. Він заявив, що стрільці відповідатимуть за законом.

“Неважливо хто та в якому одязі. В якому стані та з якої причини. Виправдання цьому злочину немає і не може бути. Стрільців необхідно знайти та затримати. Вони мають відповісти за всією суворістю Закону. Мої співчуття родині та близьким загиблого поліцейського. І так: цей трагічний випадок демонструє, що тилу для поліцейських немає”, – зазначив він. 

На Вінниччині розстріляли патрульних поліцейських: що відомо   - рис. 2

Що відомо про нападників: 

За даними правоохоронців зловмисників розшукують.

“На території Вінницької та Одеської областей введено поліцейську операцію. Завдяки зусиллям оперативних служб вдалося встановити осіб, ймовірно причетних до скоєння злочину. Орієнтування розіслано до всіх регіональних підрозділів Національної поліції. Вживаються заходи для встановлення місцезнаходження та затримання осіб, причетних до вбивства нашого колеги”, – написали у поліції.

У соцмережах з’явилися фото підозрюваних — це батько та син.

Низка ЗМІ оприлюднили інформацію про те, що один з підозрюваних у вбивстві поліцейського є діючим військовослужбовцем 28 ОМБр. Командування бригади спростувало цю інформацію.

 

На Вінниччині розстріляли патрульних поліцейських: що відомо   - рис. 3

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал і сторінку Відкритого в Фейсбук, щоб першими дізнаватися про найважливіші події Дніпра.

Теги: , ,