Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського прокоментували запрошення РФ на річницю висадки в Нормандії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського прокоментували запрошення РФ на річницю висадки в Нормандії

Михайло Подоляк вважає запрошення РФ на річницю висадки у Нормандії великою помилкою західних партнерів

20 квітня 2024, 16:05 comments3247
Поділіться публікацією:

Запрошення Росії на будь-який захід завжди буде спрямоване на стимулювання агресії. Москва принесе свій "російський світ" разом із погрозами та танками. Як передає портал "Коментарі", таку думку в Twitter (X) висловив радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк.

У Зеленського прокоментували запрошення РФ на річницю висадки в Нормандії

Михайло Подоляк. Фото: з відкритих джерел

Радник відреагував на рішення офіційного Парижа запросити Росію на річницю висадки до Нормандії. Він зазначив, що деяким хотілося б повернутися у "солодкий довоєнний час", коли Росію боялися, але вели із нею справи.

"Це не спрацює. Тому що сьогодні РФ скинула всі декоративні маски, повернула на обличчя гримасу ненависті і хоче просто вбивати, нападати, знищувати. Тому будь-яке запрошення Росії на будь-який захід (зустрічі на найвищому рівні, святкування, ігри, дискусії) завжди спрямоване на стимулювання агресії, заохочення до вбивств, максимізацію геноцидної складової війни", — сказав Михайло Подоляк.

Радник керівника ОП наголосив, що "російський світ" своїми діями демонстративно ображає сучасну гуманістичну цивілізацію. Він закликав не запрошувати Москву на будь-які міжнародні заходи, оскільки росіяни "обов'язково прийдуть із погрозами та танками".

Зазначимо, що у ЗМІ нещодавно з'явилася інформація про те, що міжнародна церемонія на честь 80-річчя висадки союзників у Нормандії пройде 6 червня. Російського диктатора Володимира Путіна на заході точно ніхто не чекає, але не виключено присутності російської делегації на чолі з поплічниками Путіна.

За інформацією ЗМІ, Росію буде добре представлено на початку червня в Нормандії, якщо Москва прийме запрошення Єлисейського палацу. Якщо не буде несподіванки, президент Володимир Путін не братиме участі у пам'ятних заходах особисто, але буде запрошена російська делегація.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

20 квітня 2024, 15:51

Вереск корумпованого помилкового нацизму не змінить реальність.


Новини