Концерти "Без Обмежень" та Dakh Daughters: куди піти в Одесі наступного тижня

Концерти "Без Обмежень" та Dakh Daughters: куди піти в Одесі наступного тижня.

Концерти "Без Обмежень" та Dakh Daughters: куди піти в Одесі наступного тижня. Фото ілюстративне: Facebook-сторінка Роберта Папіняна

Дозвілля та їжа
20 квiтня 16:55

Найближчими будніми днями в Одесі виступлять "Без Обмежень", Darh Daughters, Олександр Пономарьов та Михайло Хома, відбудеться квартирник Сергія Бабкіна та покажуть виставу "Серцеїдки".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті наступного тижня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ ОЛЕКСАНДР ПОНОМАРЬОВА ТА МИХАЙЛА ХОМИ

Відео: YouTube-канал Олександр Пономарьов

Олександр Пономарьов та Михайло Хома виступлять в Одесі з концертною програмою "Україна переможе". У програмі вечора найкращі пісні артистів у супроводі симфонічного оркестру.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 22 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 990 до 2 190 гривень

СТЕНДАП БОГДАНА БОЯРИНА

Відео: YouTube-канал Богдана Бояріна

Сольний стендап-вечір українського коміка, резидента "Бродячого стендапу" Богдана Бояріна. Стиль виступів цього гумориста поєднує гостроту жартів на різноманітні теми, спостереження за життям та іронію.

Захід призначений для глядачів віком від 18 років. Частину виручених коштів спрямують на потреби ЗСУ.

ДЕ: Odesa Factory Group, вулиця Преображенська, 11

КОЛИ: 22 квітня о 19:30

ВАРТІСТЬ: 250 гривень

КОНЦЕРТ ГРУПИ "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ". АКУСТИЧНА ПРОГРАМА

Відео: YouTube-канал "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ"

Найвідоміші рок-романтики України – гурт "Без Обмежень" – зіграють акустичні концерти у філармоніях та Оперних театрах найбільших міст України, зокрема Одеси.

Музиканти вперше за історію існування свого колективу презентують ексклюзивну акустичну програму.

У новому звучанні прозвучать і нові пісні, і композиції, які вже давно стали хітами: "Без неї ніяк", "Дим", "Весь світ", "Зорі запалали" та інші.

У 2023 році гурт проїхав понад 120 тисяч кілометрів і зіграв понад 150 концертів в Україні та за кордоном.

З початку повномасштабного вторгнення "Без Обмежень" дають виключно благодійні концерти, акустичні також не стануть винятком.

"Куплений вами квиток на концерт гурту "Без обмежень" – це донат для українських військових, а тим самим – внесок у нашу Перемогу. Більшу частину цих коштів ми витратимо на закупівлю дронів та автомобілів для ЗСУ. Війна розпочалася ще у 2014 році, але 24 лютого 2022 року кожен з нас відчув це пекло на собі. Цього дня український народ почав рух до справжньої Незалежності.Немає іншого шляху в нас з вами, як шлях до Перемоги. І саме зараз весь український народ, і насамперед Збройні Сили України, рухають нашу країну до цієї неминучої української Перемоги", – каже соліст колективу Сергій Танчинець.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 23 квітня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 600 до 2 950 гривень

КОНЦЕРТ "ШЛЯГЕР-ШОУ"

В Одесі відбудеться концерт класичної музики.В Одесі відбудеться концерт класичної музики. Фото ілюстративне: istockphoto.com

Концертна програма з популярних композицій різних жанрів: від класики до джазу. На сцену цього вечора вийдуть:

  • заслужена артистка України Лілія Давиденко (мецо-сопрано);
  • лауреати міжнародних конкурсів: Анна Слободяник (сопрано), Людмила Третяк (сопрано), Артем Грахно (баритон), Микола Самсонов (акордеон), Олексій Кузьменко (флейта);
  • скрипковий дует Classic Ladies.

Автор програми – заслужена артистка України, лектор-музикознавець Ганна Розен.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 23 квітня о 17:00

ВАРТІСТЬ: 100 гривень

КОНЦЕРТ DAKH DAUGHTERS

Відео: YouTube-канал KEXP

Колектив Dakh Daughters виступить в Одесі з новою концертною програмою "Лупайте цю скелю!"

Dakh Daughters – жіночий театрально-музичний гурт, який виступає у жанрі "фрік-кабаре" та театрального перформансу. Учасниці колективу – актриси театру "Дах" Владислава Троїцького. Кожна їхня композиція – це окреме театральне дійство.

Дівчата грають на 15 музичних інструментів, а діапазон їхнього вокалу коливається від українського плачу до суворого гроулінгу.

Про цей колектив писали в The New York Times та Rolling Stone, йому аплодували в Парижі, Сіетлі та Сан-Франциско.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 24 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 350 до 950 гривень

СПЕКТАКЛЬ "СЕРЦЕЇДКИ"

Вистава "Серцеїдки".Вистава "Серцеїдки". Фото: exclusive.ua

Детективна комедія за мотивами п'єси Робера Томаса "Вісім жінок".

Чоловікам непросто витримати навіть одну жінку. Що ж робити, якщо в будинку вісім жінок і всі вони перебувають під підозрою, оскільки єдиний чоловік у будинку зник? Свято, на яке чекали всі жінки, опиняється під загрозою зриву. Кожна героїня має безліч секретів, про які вона не готова розповідати нікому. Головна нерозгадана інтрига: куди ж подівся чоловік, якому всі вони винні грошей і причому тут кохання.

Організатори зазначають, що це вистава з яскравою акторською роботою, музикою, танцями та несподіваним фіналом.

В ролях:

  • Ганна Кошмал – актриса театру та кіно, зірка серіалів "Свати" та "Папік-2", спектаклів "Сильні слабкі жінки", "Дівич-вечір", "Вірні дружини", "Третій зайвий";
  • Віра Кобзар – актриса театру та кіно, зірка серіалів "Родичі", "Скажене весілля" та спектаклів "Вірні дружини", "Сильні слабкі жінки";
  • Дар'я Петрожицька – заслужена артистка України, зірка серіалу "Папік" та вистав "Сильні слабкі жінки", "Третій зайвий";
  • Катерина Варченко – актриса театру та кіно, зірка серіалу "Хазяйка", зірка вистав "Сильні слабкі жінки", "Дівич-вечір", "Вірні дружини";
  • Ксенія Вертинська – актриса театру та кіно, зірка серіалу "СидорЕнки та СидОренки", зірка вистав "Сильні слабкі жінки", "Дівич-вечір", "Вірні дружини", "Третій зайвий";
  • Наталія Васько – актриса театру та кіно, зірка вистави "Дівич-вечір", "Вірні дружини";
  • Олена Петрова (Астрая) – заслужена артистка України, співачка, зірка вистави "Третій зайвий";
  • Світлана Золотько – народна артистка України, актриса Київського академічного театру на Лівому березі Дніпра, зірка вистави "Час кохати".

Режисер – Олег Мельничук. Генеральний продюсер – Тетяна Едемська.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 24 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ : від 280 до 1 180 гривень

КОНЦЕРТ ОРГАННОЇ МУЗИКИ

В Одесі відбудеться концерт органної музики.В Одесі відбудеться концерт органної музики. Фото ілюстративне: istockphoto.com

Двогодинна концертна програма із шедеврів європейської та вітчизняної музики. На сцену цього вечора вийдуть лауреатка міжнародних конкурсів Вероніка Струк, артисти оркестру Олександр Анісімов (скрипка) та Єлизавета Меньшагіна (гобій), а також провідні солісти опери театру: народна артистка України Лариса Зуєнко, Наталія Павленко, Марина Годулян, Ілля Марків, Геннадій Корягін.

У першому відділенні прозвучать твори Антоніо Вівальді, Йоганна Себастьяна Баха, Георга Фрідріха Генделя, Фелікса Мендельсона, Франца Шуберта та Генрі Пьорселла. У другому відділенні глядачі почують музику Семена Гулака-Артемовського, Миколи Лисенка, Анатолія Кос-Анатольського, обробки популярних народних пісень Володимира Йориша та Петра Бойченка, а також твори сучасних композиторів Мирослава Волинського та Людмили Шукайло.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 24 квітня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 140 до 470 гривень

КВАРТИРНИК СЕРГІЯ БАБКІНА

Відео: YouTube-канал Сергій Бабкін

У рамках туру містами України Сергій Бабкін виступить в Одесі. Протягом минулого року музикант встиг випустити хіти "Непробивна", "Про дні", "127МА", українську версію пісні "Забери", а також перший з 2018 повноформатний альбом "Лютий".

Сергій Бабкін постійно виступає із благодійними концертами за кордоном. За понад сотню концертів у десятках країн йому вдалося зібрати понад 350 тисяч євро на допомогу ЗСУ та постраждалим мешканцям Харківської області. Новий тур Україною також буде благодійним. Кошти від концертів передадуть благодійним фондам "Місто Х" та Фонду Дениса Бериславського.

Спеціально для цього туру співак підготував нову програму на основі пісень з альбому "Лютій" та своїх найкращих композицій за понад 20 років творчої кар'єри.

"Я виступатиму у форматі квартирника, тобто, окрім співу, буде ще й тепле спілкування, відповіді на запитання, спогади та мрії. Я часто наголошую, що квартирник – це не концерт, який відбувається у квартирі. Це, швидше, особлива атмосфера, коли між артистом та глядачем не існує кордону, немає жодних меж", – каже музикант.

ДЕ: Будинок клоунів, вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ: 24 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 590 до 1 190 гривень

КОНЦЕРТ ОРКЕСТРУ ТЕАТРУ

Вадим Бессараб.Вадим Бессараб. Фото: culturemeter.od.ua

Вечір авторських джазових імпровізацій від колективу Вадима Бессараба. Музика цього бенду – поєднання імпровізаційності, вірності джазовим традиціям та етнічних ноток. Музичну атмосферу створять:

  • Вадим Бессараб – бенд-лідер, аранжування, фортепіано;
  • Ольга Леоненко – ведуча, бандура;
  • Анастасія Кайряк – скрипка;
  • Інна Федосєєва – скрипка;
  • Наталія Колесник – альт;
  • Оксана Шагова – віолончель;
  • Віктор Глушенко – контрабас;
  • Роман Черкас – флейта;
  • Сергій Горбань - кларнет, саксафон, сопілка;
  • Віталій Безюльов – кларнет, саксафон;
  • Сергій Брикайло – баян;
  • Олексій Леоненко – баян;
  • Ігор Семьонов – ударні.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 25 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 80 до 350 гривень

КОНЦЕРТ НАЦІОНАЛЬНОГО ОДЕСЬКОГО ФІЛАРМОНІЧНОГО ОРКЕСТРУ

Національний одеський філармонічний оркестр.Національний одеський філармонічний оркестр. Фото ілюстративне: culturemeter.od.ua

Національний одеський філармонічний оркестр презентує нову музичну програму. Упродовж вечора глядачі почують твори Антоніо Вівальді, Георга Телемана, Фріца Крейслера, Берніс Петкере, Євгена Станковича.

Колектив Одеської філармонії вже давно зарекомендував себе як один із найкращих оркестрів України. Також музиканти успішно виступали на трьох континентах у 16 країнах світу.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 26 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 500 гривень

Раніше Vgorode розповідав про найяскравіші заходи, які відбудуться в Одесі протягом квітня.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах