Головна Новини Суспільство Війна з Росією Реалії окупації: ворог змушує студентів працювати на війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Реалії окупації: ворог змушує студентів працювати на війну

Загарбники змушують студентів окупованих територій виробляти окопні свічки

20 квітня 2024, 17:35
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованих територіях росіяни вдаються до примусу щодо місцевого населення.

Реалії окупації: ворог змушує студентів працювати на війну

РФ залучає молодь до роботи на фронт. Фото з відкритих джерел

Зокрема, як повідомляє Центр національного спротиву, представники слідчого комітету РФ повідомили очільникам  технікумів, що всі студенти мають робити окопні свічки згідно з планом, який розробили російські окупанти.

Діяльність студентів окупованих територій в інтересах ворога подається кремлівською пропагандою як громадська ініціатива.

Натомість, за даними Центру спротиву, примусове виробництво зараховується як залік, а прогул є підставою для викликів батьків до навчального закладу.

Центр національного спротиву наголосили, що кожен очільник навчального закладу, який допомагає окупантам в такій практиці, понесе покарання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що влада Росія організувала пропагандистські заходи, в рамках яких на тимчасово окуповані території прибули вдови російських загарбників для агітації за війну. У межах акції російські жінки, чиї чоловіки безславно загинули в Україні на війні, яку розв’язав божевільний диктатор Володимир Путін, їздять по захоплених регіонах та агітують місцевих чоловіків наслідувати приклад своїх чоловіків.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що проти російського журналіста Андрія Захарова порушили кримінальну справу за "фейки" про армію РФ. Раніше він розповів про позашлюбну доньку російського диктатора Володимира Путіна. Андрій Захаров написав кілька гучних статей-розслідувань, за що удостоївся премії "Золоте перо". Журналіст, зокрема, є автором розслідування про ймовірну третю доньку Володимира Путіна Луїзу Розову.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини