Для школярів Дніпропетровщини провели урок до Дня збереження довкілля

Для школярів Перещепинського ліцею провели урок до Дня збереження довкілля.

З нагоди Дня збереження довкілля учні посадили дерева та послухали лекцію про правила поводження з газовими приладами. А ще школярі долучилися до акції «Кришечки збери – ЗСУ допоможи». І назбирали кілька сотень. 

«Ми впроваджуємо такі акції, як сортування сміття, правильна утилізація шкідливих відходів та озеленення території. Сьогодні ми завітали до Перещепинського ліцею з дня нагоди захисту довкілля та розпочали з дітьми заходи щодо збереження довкілля», – сказав начальник служби ПРГ Дніпропетровської філії «Газмережі» Сергій Волокітін.

Ілля навчається у 4 класі. Каже, уроки довкілля дуже полюбляє. А сьогодні хлопець разом з однокласниками долучився до важливої справи – посадив дерево.

«Це важливо робити, оскільки, якщо не буде рослин, то і не буде повітря і ми тоді не зможемо дихати. Рослини також гарні та гарно пахнуть, якщо берегти природу, то буде і нам добре», – поділився школяр Ілля.

Такі заходи проводять, щоб змалку привчати дітей збереженню навколишнього середовища.

«Надзвичайно важливо, екологія така проблемна тема у нас. Всіма силами намагаємося привчати дітей, прибираючи свою територію шкільну, всі долучаються до цього. Прибираючи десь якісь місця у місті Перещепино, саджаємо дерева, квіти, все що треба», – зазначила в.о. директора ліцею Любов Плахотіна.

Детальніше — в сюжеті Відкритого.

Журналістка: Каріна Зейналова

Оператор: Ілля Кононов

Підписуйтеся на наш Youtube-канал! Там на вас чекає ще більше відео.

Теги: ,