Головна Новини Світ Європа Гарантії безпеки для України: якими мають бути вимоги Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

Гарантії безпеки для України: якими мають бути вимоги Києва

Союзники не повинні обмежуватись словами, пропонуючи Україні гарантії безпеки

20 квітня 2024, 18:26
Поділіться публікацією:

Останнім часом від різних держав все частіше звучать пропозиції, що Україна повинна сісти за стіл переговорів і розпочати діалог про припинення війни. Натомість офіційний Київ має випрацювати чітку позицію, коли йому пропонують той чи інший сценарій закінчення війни, вважає політичний консультант Олександр Антонюк.

Гарантії безпеки для України: якими мають бути вимоги Києва

Україні все частіше пропонують сідати за стіл переговорів. Фото з відкритих джерел

"Українська влада має сказати всім ініціаторам мирних переговорів: якщо ви готові стати нашими гарантами миру, ваші гарантії не повинні обмежуватися одними словами. Україна повинна чітко запитувати у них, що вони готові зробити, щоби гарантувати, що РФ не піде далі та буде дотримуватися погоджених домовленостей. Вважаю, що кожен ініціатор мирних угод разом зі своїми пропозиціями має називати чисельність військового контингенту, який він готовий відправити як миротворців на кордони з РФ і Білоруссю або на лінію зіткнення", — наголосив Олександр Антонюк.

Політолог переконаний, що лише такі гарантії безпеки будуть дієвими.

"Коли контингенти іноземних військ будуть розміщені на лінії фронту, можна буде говорити про припинення вогню та початок процесу закінчення війни", — наголосив він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що влада Росія організувала пропагандистські заходи, в рамках яких на тимчасово окуповані території прибули вдови російських загарбників для агітації за війну. У межах акції російські жінки, чиї чоловіки безславно загинули в Україні на війні, яку розв’язав божевільний диктатор Володимир Путін, їздять по захоплених регіонах та агітують місцевих чоловіків наслідувати приклад своїх чоловіків.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що проти російського журналіста Андрія Захарова порушили кримінальну справу за "фейки" про армію РФ. Раніше він розповів про позашлюбну доньку російського диктатора Володимира Путіна. Андрій Захаров написав кілька гучних статей-розслідувань, за що удостоївся премії "Золоте перо". Журналіст, зокрема, є автором розслідування про ймовірну третю доньку Путіна Луїзу Розову.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини