Загарбники перетворюють місцевих жителів окупованих міст на “терористів”. Російська ФСБ влаштовує арешти та облави на українців.

“Нова влада” цинічно продовжує насаджувати порядки на окупованих частинах Донецької та Луганської області, Херсонщини та Запоріжжя, в Криму. Багато повідомлень про злочини РФ надходять із Запорізької області, де у російські виродки так і не заспокоїли, продовжують тероризувати населення.

Зараз окупанти проводять рейди, які схожі на облави. Все тому, що ворог дуже боїться опору від місцевих, їхній допомозі ЗСУ та диверсантів. Відтак, окупанти залякують людей, затримують, кидають в камери та вчиняють терор у чистому вигляді. Наприклад, якщо хтось вийшов у магазин без документів, або ж людина підписана на українські ресурси, то за це її чекає покарання.

Проте люди вже навчилися поводитися обережно, а на вулицю виходять з “чистими” телефонами, де немає нічого зайвого. Але і це не гарантія, що співробітники ФСБ не затримають цивільних. Жертвою може статися будь-хто навіть без причини, бо росіянам треба “терористи” задля галочки.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Мешканець окупованого Мелітополя кажуть, що іноді варто пересидіти кілька днів, якщо є можливість. Проте не у кожного це виходить. Також проукраїнськи налаштовані громадяни не можуть виїхати з низки причин.

Популярне: