Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов відповів, до чого потрібно готуватися українцям з середини травня
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов відповів, до чого потрібно готуватися українцям з середини травня

Кирило Буданов попередив, що Україну чекає «досить важка» ситуація найближчим часом

22 квітня 2024, 09:00 comments12436
Поділіться публікацією:

Україну чекає "досить важка" ситуація найближчим часом. Як інформує портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю ВВС зробив керівник ГУР Мінобороні України Кирило Буданов.

Буданов відповів, до чого потрібно готуватися українцям з середини травня

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

"Нас чекає досить важка, за нашою оцінкою, ситуація найближчим часом. Але вона не катастрофічна, це теж треба розуміти. Армагеддон не відбудеться, як багато хто зараз починає казати. Але проблеми з середини травня будуть", — пояснив головний розвідник країни.

За його словами, йдеться про фронт в тому числі.

Кирило Буданов зауважив, що йдеться про комплексний підхід, тому що росіяни будуть використовувати багато операцій в комплексі. 

"Вони проводять комплексну операцію. Не будемо ми про це з вами довго розмовляти, але це важкий період буде", — сказав керівник ГУР.

Раніше в інтерв'ю "Washington Post" Кирило Буданов заявив, що російські окупаційні війська планують розпочати новий великий наступ у червні цього року і спробують повністю захопити Луганську та Донецьку області.

Кирило Буданов припускає, що росіяни спробують улітку захопити Донбас – важливий регіон на сході країни, на яких РФ давно претендує, але не контролює. Глава ГУР Міноборони України також зазначив, що війська РФ надалі зосередяться на листопадових виборах у США та на їх наслідках.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Кирило Буданов з обережністю поставився до прогнозів завершення війни в Україні і цього разу не став вказувати навіть попередній час, коли може настати мир в Україні, але все ж таки припустив, що це може статися при зміні правлячого режиму в Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Той самий

23 квітня 2024, 20:05

Хмм, а хто його конролює??

Брат

23 квітня 2024, 06:50

Во-первых,освободить Донбасс от ленивых,алкоголичных укропитеков,к тому же гоноровых не по поступкам.А тяжелая ситуация будет из-за неправильных укропринципов в жизни-всегда надеяться на ляхов,бриттосов,пендосов,а не только на себя,диагноз-вечное моральное детство.

Партия 5.10

22 квітня 2024, 19:42

Задолжал этот клоун Муданов, давно к стенке надо ставить этого липового генерала !

українець

22 квітня 2024, 18:44

багато чого що прогнозував Буданов не підтверджувалось. І без його інформації ясно що ситуація складна і лякати народ не треба. Не для того він займає таку посаду щоб лякати народ. Треба щось розумне робити щоб покращувати ситуацію і меньше надіятись на доброго "дядю". Діюча влада втратила час так і не запустивши виробництво власного озброєння, надіясь на 100% ПОДАЧКУ. Таку ситуацію Буданов не зпрогнозував. А якби 2 роки не клянчили а щось зробили для виробництва власного озброєння ситуація могла б бути кращою!!!!

Сергій

22 квітня 2024, 18:14

ПНХ підар

львів

22 квітня 2024, 14:45

клоуни типу буданов та зелений втічуть в сша

львів

22 квітня 2024, 14:44

до виборів тоді все буде добре як клоуни підуть


Новини