Головна Новини Світ Росія Син кремлівських пропагандистів відмовився від сестри
commentss НОВИНИ Всі новини

Син кремлівських пропагандистів відмовився від сестри

Яна Рудковська та Євген Плющенко очікують на поповнення в родині, але їхній син зовсім не радий такій події

22 квітня 2024, 23:20 comments2194
Поділіться публікацією:

Російський  спортсмен  Євген Плющенко  та його дружина Яна Рудковська, які  не засуджують  криваве  вторгнення країни-терористки  РФ в Україну, зважились  на ще одну дитину — її виношує сурогатна мати. В спортсменів скоро буде донька.

Син кремлівських пропагандистів відмовився від сестри

Яна Рудковська та Євген Плющенко (фото з відкритих джерел)

Проте, як  інформують російські  видання, старший син Плющенка і Рудковської Олександр не радіє такій значущій події і заявляє, що йому "нікого не потрібно".

11-річний підліток вже має  молодшого брата  Арсенія, який вже  теж  робить перші кроки на льоду.

При цьому, Олександр Плющенко, його ще називають,  Гном Гномич, вже є учасником льодяному шоу батька. Дещо  раніше він знявсь в пропагандистському відеоролику для підтримки диктатора Путіна. Як говорять, яблуко від яблуні  впаде недалеко.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що син відомого російського співака, який активно підтримує Путіна, відрікся від нього. Відомий співак з РФ Михайло Шуфутинський  повідомив, що його син перестав спілкуватись з ним, справжня причина – не  його підтримка війни в Україні, а нова дівчина артиста. 

Як розповів Шуфутинський, його менший син Антон взагалі не переносить його молоду обраницю Світлану Уразову. Старший син Михайла Шуфутинського намагавсь  поговорити із своїм братом і роз’яснити  йому ситуацію, що склалась, але поки ці старання не увінчались успіхом.
 Ще  Шуфутинський  каже, що і дружина його сина Антона різко негативно ставиться до його нової коханої.

Також "Коментарі" писали про те, що син російського співака відрікся від батька, бо санкції заважають йому жити. Прихильника Путіна Олега Газманова  не  визнають в цивілізованих країнах і відверто сміються з його  піару на російській війні. Поступово від нього починає  відвертатись  навіть  родина.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини