RU
 

Великий пакет: що США готують для України

Текст: ,  23 квітня 2024, 00:47
0
11583
Великий пакет: що США готують для України
Фото: dvidshub.net
США відправлять Україні великий пакет зброї та техніки

Новий пакет допомоги, який Штати відправлять Києву відразу після підписання закону Байденом буде більшим, ніж остання американська допомога на суму 300 мільйонів доларів.

США планують відправити Україні більший, ніж зазвичай, пакет військової допомоги. До нього увійде артилерія, засоби протиповітряної оборони та бронетехніка. Про це у понеділок, 23 квітня, повідомило видання Politico з посиланням на американських чиновників.

Як йдеться у публікації, Пентагон хоче, щоб допомогу можна було відправити одразу після того, як президент Джо Байден підпише відповідний закон. Сенат може ухвалити його вже цього вівторка.

Зазначається, що новий пакет може перевершити останню американську допомогу на суму 300 мільйонів доларів, отриману Україною раніше. Ймовірно, це буде бронетехніка, бойові машини Бредлі (Bradley Fighting Vehicles). За словами одного з американських чиновників, очікується, що в пакеті також будуть старі Хаммери і бронетранспортери M113, а також ракети.

За словами ще одного джерела, пакет допомоги включатиме артилерію і засоби протиповітряної оборони.

"Адміністрація готує великий пакет, щоб допомогти задовольнити потреби України на полі бою", - сказав один із чиновників.

Тим часом представник Пентагону відмовився від коментарів.

Нагадаємо, ще до голосування по законопроєкту щодо допомоги Україні ЗМІ повідомляли, що Пентагон почав готувати зброю до відправки в Україну.

Україна отримає ATACMS до кінця наступного тижня - сенатор США

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Війна Росії з Україною
Генштаб розповів, де на фронті наступає ворог
США дадуть Україні ударні дрони з ракетами - ЗМІ
ЗСУ вибивають росіян у Красногорівці
Ломбардам і банкам заборонили приймати дрони та тепловізори у заставу
СюжетВторгнення Росії в Україну. Онлайн
СПЕЦТЕМА: Війна Росії з Україною
ТЕГИ: СШАУкраина-США
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі