Головна Новини Світ США У США розкрили деталі стратегії перемоги України
commentss НОВИНИ Всі новини

У США розкрили деталі стратегії перемоги України

Помічник Блінкена пояснив, що може бути у стратегії перемоги України для Конгресу

23 квітня 2024, 08:50
Поділіться публікацією:

Вашингтон, як і раніше, хоче перемоги України, і зараз потрібна стабілізація (у війні) на сході, що частково залежить від артилерії та інших систем озброєння, а також від створення укріплень. Як передає портал "Коментарі", про це розповів помічник держсекретаря США з питань Європи та Євразії Джеймс О'Браєн, розкривши деталі стратегії перемоги України, якої вимагають від Білого дому у Конгресі, пише "ЄП".

У США розкрили деталі стратегії перемоги України

Україна – США. Фото: з відкритих джерел

"Україна повинна переконатися, що в неї є люди, необхідні для боротьби. Тому цей законопроєкт про мобілізацію, який проходить через Раду, є дуже важливим. Крім того, (необхідна) дестабілізація російських вогневих позицій, щоб ми могли тримати Чорне море відкритим. Це зараз найважливіші елементи", – зазначив О'Браєн.

Він також зазначив, що цього року цього року відбудуться дві важливі для зовнішньої політики України події, коли вона розпочне переговори з ЄС про вступ, а також "встановить те, що ми називаємо мостом, свого роду чітким шляхом до членства в НАТО" після того, як буде проведено деякі реформи.

"Отже, до кінця цього року, якщо Україна воюватиме так, як вона може, воюватиме (обіцяною) зброєю, і якщо буде прогрес у цих двох елементах глобального позиціонування, як ЄС та НАТО, то Україна зможе перемогти, незалежно від того, що вирішить зробити Путін. І я думаю, що це шлях вперед", – наголосив О'Браєн.

Читайте також на порталі "Коментарі" — цього тижня затверджена Палатою представників допомога Україні (через максимально радикальні республіканці загрожують спікеру Майку Джонсону відставкою), має пройти Сенат, а потім і Білий дім. Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) попереджають, що американська військова допомога Україні, включаючи ATACMS, має надійти до ЗСУ якнайшвидше, інакше росіяни, активізуючи наступ, досягнуть нових успіхів на фронті. Тим часом у Німеччині не виключають, що така масштабна допомога Україні з боку США може стати останнім таким пакетом через океан – і закликають європейців зробити набагато більше для нашої країни. Про що говорить спільна ситуація із підтримкою України з боку Заходу? Як ситуація може розвиватися в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

23 квітня 2024, 21:05

все хорошо вовремя.только можно проиграть и из за отсутствия помощи..советами помогать дело клевое..только ими стрелять нельзя


Новини