Транспорт

Цього року Xiaomi розраховує випустити 100 000 SU7

0

Цього тижня в Пекіні розпочне роботу велика автомобільна виставка, а тому керівництво Xiaomi постаралося передбачити потік супутньої інформації власним заходом для інвесторів. Глава компанії Лей Цзюнь (Lei Jun), як стало відомо, пообіцяв цього року поставити на ринок 100 000 електромобілів SU7.

Минулої суботи Xiaomi вже мала більш ніж 70 000 підтверджених замовлень на постачання свого першого електромобіля. За словами керівника компанії, високий рівень довіри клієнтів до продукції марки сприяє високим темпам зростання обсягів замовлень. Нагадаємо, що замовлення на Xiaomi SU7 почали прийматись наприкінці березня, і вже за перші 27 хвилин їх набралося близько 50 000 штук. Звичайно, якась частина попередніх заявок пізніше відсіялася, але за три тижні було оформлено понад 70 000 замовлень, за даними представників компанії.

Складанням електромобілів Xiaomi SU7 займається підприємство в Пекіні, його перша черга здатна випускати 150 000 машин на рік, а друга повинна бути введена в дію у 2025 році і запропонувати аналогічну продуктивність. У принципі, для задоволення поточного попиту наявних можливостей Xiaomi має вистачити, але проблема полягає в тому, що новим клієнтам зараз доводиться розраховувати на очікування замовленого електромобіля SU7 протягом восьми місяців. Лей Цзюнь навіть виявив незвичну для подібних випадків відкритість щодо конкурентів, запропонувавши своїм клієнтам, які не бажають стільки чекати, придивитися до електромобілів Exeed S7, Nio ET5 та XPeng P7.

Comments

Comments are closed.