З’явились перші кадри наслідків атаки дронами по Одесі (ФОТО)

Пересипська районна адміністрація розгорнула на місці оперативний штаб для розселення і надання допомоги постраждалим одеситам

В ніч на 23 квітня, окупанти вчергове атакували Одесу та область ударними дронами. Попри гарну роботу сил ППО падінням збитого дрона завдано руйнувань житловому сектору. Мер Одеси Геннадій Труханов показав наслідки атаки. 

Внаслідок ворожої повітряної атаки пошкоджено житлові будинки. Постраждало щонайменше 14 квартир. На місці ДСНС, Муніципальна варта, інші екстрені служби допомагають рятувати людей. За уточненими даними, станом на 7:45 відомо про 9 постраждалих, з яких 4 - діти, – йдеться в повідомленні. 


Обстріли Одеської області

Нагадаємо, в ніч на 22 квітня окупанти з тимчасово окупованого Криму запустили по Одеській області  БпЛА типу "Shahed-131/136". Куди влучили окупанти – дивіться в матеріалі

Зранку 17 квітня, ворог атакував Одеську область балістичною ракетою. Під ударом вчергове опинилась інфраструктура регіону. 

10 квітня, росіяни атакували Одеську область балістичною ракетою. Окупанти завдали подвійного удару, що призвело до смерті та поранення людей. Міський голова Одеси повідомив, що кількість загиблих зросла.  На жаль, лікарні помер 56-річний чоловік, який зазнав тяжких поранень. Кількість загиблих внаслідок ворожої атаки по Одеському району 10 квітня збільшилася до 6.

В ніч на 8 квітня, ворог вчергове атакував Україну ударними дронами, частину з них збили в небі над Одеською областю. Крім того, в ніч на 8 квітня окупанти запустили керовану авіаційну ракету Х-59. 

Зранку 15 березня Одеській області оголосили повітряну тривогу. Через кілька хвилин після сповіщення в Одесі пролунала серія вибухів.  Росіяни вдарили по Одесі балістичною ракетою. Внаслідок атаки 21 особа загинула й понад 70 отримали поранення. В пресслужбі ДСНС Одеської області показали наслідки атаки.

Джерело: https://t.me/truonline/827


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися