У Дніпрі незаконно продають алкоголь та сигарети: де саме

Незаконний продаж алкоголю та тютюну на суму близько 420 тис. гривень: поліцейські Дніпра припинили продаж безакцизних товарів

19-21 квітня дільничні офіцери під час перевірки торговельних закладів в усіх районах міста та області виявили порушення правил торгівлі. А також зафіксували факт продажу тютюнових виробів неповнолітньому. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Дніпропетровщини.

19 квітня в ході відпрацювання торговельних залів правоохоронці викрили правопорушення в одному з магазинів у Солонянському районі. Продавець не перевірив у покупця документи, які підтверджують досягнення ним повноліття й здійснив продаж слабоалкогольних  напоїв та тютюнових виробів.

Щодо 47-річного продавця, складено адміністративний протокол за ч.2 ст.156 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За результатами перевірок поліцейські виявили та вилучили близько 4900 пачок цигарок, понад 110 штук електронних сигарет, близько 175 літрів алкоголю і понад 20 картриджів з рідиною для електронних пристроїв.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі розповіли, що зараз з будинком на Вокзальній, куди влучила ворожа ракета

Комунальники Дніпра продовжують працювати на місці чергового російського терору, який відбувся 19 квітня. Внаслідок нього будинок № 1, що по вул. Вокзальній, пошкоджено. Там повністю зруйновано 10 квартир, 2 під’їзди в аварійному стані. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

"Ми не рекомендуємо мешканцям зараз наближатись до квартир у цих двох під’їздах", — зазначив представник департаменту житлового господарства Дніпровської міськради Єгор Худяков.

Що саме робиться у будинку та коли мешканці зможуть заселитися – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися