У Харкові та області до поліції за добу потрапили 100 осіб: що відбувається

Що перевіряють правоохоронці у Харкові та області

Минулої доби 848 громадян зателефонували операторам спецлінії поліції “102”. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У поліції зазначили, що всі звернення оперативно опрацьовані. Пояснили, що більшість звернень стосувалася злочинів проти нацбезпеки, привласнення чужого майна, шахрайств. 

“Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 100 громадян”, - йдеться у повідомленні поліції.

Також тривають перевірки на блокпостах Харкова та області - правоохоронці разом із поліцейськими перевіряють транспортні засоби з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин.

“В ході відпрацювання території поліцейські викрили громадянина у незаконному обігу наркотичних речовин. У порушника вилучили заборонені речовини”, - уточнили у поліції.

Минулої доби на території Харківської області сталося 12 дорожньо-транспортних пригод, в яких дві особи загинули, ще п'ять громадян отримали травми.

Правоохоронці склали сім адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху:

  • один – за керування автомобілями у стані сп’яніння,

  • три – за керування без відповідних документів, 

  • три – за перевищення швидкості.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові тимчасово заборонили рух транспорту.  Детальніше про обмеження читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться