Внаслідок ДТП на Одещині дроти під напругою перекрили трасу: подробиці

В результаті аварії одна людина отримала поранення

У селі Прилиманське сталася дорожньо-транспортна пригода. Відомо, що водій вантажного автомобіля, який рухався у напрямку Білгород-Дністровський, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з електричним стовпом. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

У результаті зіткнення дроти електромережі впали на дорогу, перегородивши шлях для інших транспортних засобів. На щастя, відповідні служби швидко відреагували і виправили ситуацію.

Травмованого водія доставили до лікарні для медичного огляду та перевірки на наявність алкоголю в крові.

На місці події працювали поліцейські, які збирають всю необхідну інформацію щодо обставин аварії.

ДТП на Одещині 

16 квітня, приблизно о 23:00 годині у селі Петропавлівка відбулася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії одна людина загинула, а друга потрапила до лікарні. 

У Білгороді-Дністровському водій "BMW", рухаючись дорогою поблизу Дністровського лиману, в районі гаражного кооперативу скоїв наїзд на 4-річного хлопчика, який катався на велосипеді. Маленького пацієнта доставили до лікарні з численними саднами, забоями голови та переломом ноги.

14 квітня, приблизно о 16:00 годині на трасі Київ – Одеса поблизу села Болгарка сталася жахлива автокатастрофа. За попередніми даними, автомобіль "Toyota", який рухався у лівій смузі до Одеси, зіткнувся з "ВАЗ", що намагався здійснити розворот на другорядній дорозі у напрямку Києва, не надавши переваги.

11 квітня, близько 11 години, в селищі Доброслав сталася аварія, в якій травмувався водій мопеда. За попередніми даними слідства, 27-річний водій легковика, виїжджаючи заднім ходом з парковки на головну дорогу, не надав перевагу водію мопеда, який мав право руху, що призвело до їх зіткнення. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися