Сирський та Умеров нагородили солдатів з Дніпропетровщини

Військові отримали почесні нагороди за оборону країни на Донбасі

Солдати Сергій, Микола та Олександр боронять країну на Донецькому напрямку. Всі родом вони з Дніпропетровщини. З різних її куточків. Проте мають одну спільну мету. Вигнати окупантів з рідної землі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника ДніпроОВА Сергія Лисака.

"Хлопці пройшли пекельні бої. Де продемонстрували своє стратегічне бачення та хоробрість, відбиваючи напади ворожих штурмів. Кожен з них, це живий приклад мужності та героїзму. Завдяки їхньому професіоналізму на фронті вдалося зберегти багато життів, знищити чималу кількість техніки та особового складу противника", – зазначив очільник області.

За відважні вчинки Миколу відзначили державним орденом "За Мужність" ІІІ ступеня. Сергій та Олександр отримали почесні нагрудні знаки "Хрест хоробрих". Нагороди вручали Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський та Міністр оборони України Рустем Умеров.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Дніпрі розповіли, що зараз з будинком на Вокзальній, куди влучила ворожа ракета

Комунальники Дніпра продовжують працювати на місці чергового російського терору, який відбувся 19 квітня. Внаслідок нього будинок № 1, що по вул. Вокзальній, пошкоджено. Там повністю зруйновано 10 квартир, 2 під’їзди в аварійному стані. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради.

"Ми не рекомендуємо мешканцям зараз наближатись до квартир у цих двох під’їздах", — зазначив представник департаменту житлового господарства Дніпровської міськради Єгор Худяков.

Що саме робиться у будинку та коли мешканці зможуть заселитися – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися