close-btn

POS-термінали NovaPay зʼявилися у всіх куточках України

За 6 місяців NovaPay встановив 2800 власних POS-терміналів у 1900 відділеннях Нової пошти

POS-термінали NovaPay зʼявилися у всіх куточках України

POS-термінали NovaPay зʼявилися у всіх куточках України Фото: NovaPay

Про це йдеться у пресрелізі NovaPay.

Клієнти по всій Україні, окрім тимчасово окупованих територій, можуть розрахуватися за послуги безконтактно за допомогою POS-терміналів NovaPay.

«Ми завжди прагнемо полегшити клієнтський досвід у розрахунках. Встановлення власних POS-терміналів – це швидкість та безпека в обслуговуванні. Також ми можемо оперативно вирішувати проблемні питання при збої техніки та не звертатись за допомогою до банків-партнерів. Наша мета – забезпечити всі відділення Нової пошти POS-терміналами NovaPay», – прокоментував Олексій Рубан, директор з інновацій NovaPay.

Цікаве по темі: NOVA створила компанію, яка генеруватиме електроенергію

NovaPay першим серед небанківських фінустанов запустив власний платіжний застосунок, він доступний в App Store i Google Play.

NovaPay – це міжнародна фінансова компанія, яка входить до групи NOVA (Нова пошта). Компанія на ринку майже 20 років.

Нагадаємо, що NovaPay запустить кредитні лінії для бізнесу. Кредитами від NovaPay зможуть вже влітку скористатись представники малого та середнього бізнесу (МСБ).

Крім того, Нова пошта знизила тариф на доставку для бізнесу, який користується послугами її фулфілменту. Компанія зменшила тариф на 5% на доставку по всій Україні для будь-якого бізнесу, який вирішив скористатися послугами складської логістики від компанії.

Щоб скористатися зниженим тарифом на доставку, потрібно стати бізнес-партнером Нової пошти та підписати договір на послуги фулфілменту. Послуга включає зберігання товарів, обробку та пакування замовлень, а також доставку у будь-яке місце, зручне для клієнта.

Також, з 21 лютого міжнародний фінсервіс NovaPay дозволив купляти облігації у своєму застосунку. Цінні папери продають строком від 1 до 12 місяців, а дохід залежить від терміну і може сягати 18% при мінімальній сумі інвестицій 1000 грн.

За перший місяць продажів у застосунку вже 500 клієнтів NovaPay придбали цінні папери на 200 млн грн. Серед переваг облігацій NovaPay називають високу дохідність, можливість швидкої покупки та урізноманітнення джерела доходу.

Ознайомтеся з іншими популярними матеріалами:

Нова пошта запустила доставку у Польщу з OLX

У Дії розповіли, як за хвилину отримати картку NovaPay

Нова пошта розглядає продаж різних товарів у відділеннях

google news