Переможниця “Битви екстрасенсів” Яна Пасинкова зробила передбачення щодо ситуації на різних напрямках фронту. Вона вважає, що Україна поверне собі втрачені території. 

Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі. 

Яну Пасинкову попросили передбачити, якою буде ситуація на різних напрямках фронту. Вона за допомогою карт Таро побачила деокупацію України. 

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Так складаються обставини, що спочатку донецький напрямок від нас йде. Але згодом він до нас повертається. Луганський напрямок раніше стає українським, ніж донецький, як не дивно. Херсонський напрямок — ситуація зберігається, як на сьогодні. Він буде переполовинений. Частина його йде, а потім повертається. Харківський напрямок дуже нестабільний та проблемний. Більш незрозумілий навіть, ніж донецький та луганський. Тут буде радість, що він наш. Далі — нам знадобиться дуже велика кількість ресурсів та сил, щоб втримати і розбудувати. Потім — йдуть домовленості, маніпуляції”, — сказала переможниця “Битви екстрасенсів”. 

Популярне: